V ukrajinskej kríze sme komunisti, vo fóbii z emigrantov gardisti, odkazuje Slovákom herec

    0
    Milo Kráľ je na Slovákov nahnevaný. (Autor: Reprofoto, Facebook)

    Osobnosti známe z televíznych obrazoviek sa niekedy rady vyjadrujú aj k spoločenským témam. Minimálne ich názor dokáže vplývať na národ. Svoj pohľad  na situáciu okolo migrantov prezradil aj herec Milo Kráľ a na Slovákov má ťažké srdce. Ich postoj ho veľmi sklamal.

    Nevedia sa povzniesť

    Veľa Slovákov je voči migrantom zaujatých a neváha im priať aj smrť. Tak to bolo aj po tom, ako sa zistilo, že v dodávke v Rakúsku ich našli udusených až 71. No pre Slovákov to bolo stále málo. Herec Milo Kráľ je z nich znechutený. „Nevieme sa nad to povzniesť a uvedomiť si, že tým ľuďom treba v prvom rade pomôcť, pretože utekajú pred vojnou a reálnou hrozbou svojej fyzickej likvidácie,“ povedal v rozhovore pre čas.sk.

    Priveľa pokrytectva

    Pomohol si formulkou od Jula Satinského, ktorý hovorieval, že na Slovensku sa stále aktivujú dve skupiny ľudí, a to komunisti a gardisti. Kráľ tvrdí, že komunisti sa ozývajú pri ukrajinskej kríze a gardisti zas majú fóbiu z migrantov. „Čakal by som v tomto menej pokrytectva. Hovoríme si, že sme kresťanská krajina, ale s kresťanstvom to nemá nič spoločné,“ odkázal Slovákom.


     

    - Reklama -