Už ho nemilovala, tak si objednala nájomného vraha. Podrež ho v aute v štýle Islamského štátu, znelo jej prianie

    0
    Nájomný vrah. (Autor: repro foto Youtube/RocketJump)

    Dvadsaťosemročná Kurdka Nurten Taycurová žijúca v Británii povedala rázne nie svojmu manželstvu. Potom ako si našla milenca, sa rozhodla manžela zbaviť veľmi rázne. Kontaktovala nájomného zabijaka, ktorý sa mal za päťtisíc libier postarať o jej muža Ercana Akana, ktorý pracoval ako šofér taxislužby Uber.

    Taycurovej plán sa nakoniec rozletel ako domček z kariet, keď sa zo zabijaka so pseudonymom „John“ vykľul policajt v utajení. Žena zabijakovi navrhla, aby celý čin previedol tak, aby podozrenie padlo na členov či sympatizantov teroristickej organizácie Islamský štát. Taycurová to mala podrobne naplánované. Mala poslať vrahovi prístupové kódy do manželovej aplikácie „Find my iPhone“, jeho fotku a identifikačné číslo jeho auta. Mal ho prekvapiť v taxíku, podrezať mu hrdlo a na vozidlo napísať: „ISIS – Islamský štát“.

    Keď sa nájomný vrah ponúkol, že telo predhodí prasatám na neďalekej farme, odmietla. „Chcela som, aby sa jeho telo našlo a mohla som ho zaniesť do Turecka, kde ma budú všetci vidieť, ako plačem a som veľmi smutná,“ prezradila obvinená pred súdom. Tá taktiež dodala, že v jej kultúre nemôžete mať frajera, tak si našla milenca. To bol zrejme aj jeden z dôvodov, prečo chcela manžela vidieť mŕtveho. Keď sa o celom pláne dozvedel jej muž, zostal v šoku. „Stále nechápem, prečo ma chcela Nurten dať zabiť. Ak sa chcela odlúčiť, mohla to urobiť aj normálnou cestou,“ opísal svoje pocity muž, ktorý sa takmer dostal na zoznam smrti. O plánovanej vražde informoval portál Daily Mail.

    - Reklama -