Tvrdé slová pre vypískanie Fica! Galko je obyčajný zbabelec, spustil smerák. Liberál mu posiela návrh a je zvedavý, z koho zostane trhací kalendár

    0
    Ľubomír Galko a Ján Podmanický (Autor: TASR)

    Podľa poslanca Smeru Podmanického sa na oslavách zvrchovanosti zúčastnilo približne tritisíc ľudí, ktorí reagovali počas prejavu Roberta Fica slušne a tlieskali mu. „Keď začal Robert Fico rozprávať, z druhého konca námestia sa začali ozývať hvizdy asi piatich, šiestich ľudí. Nikto ďalší sa k nim nepridal. Neskôr mi viacerí občania povedali, že dotyčných mladých ľudí nepoznali, a dokonca keď ich slušne upozornili, aby nevyrušovali ostatných, mladí chlapci sa im začali agresívne vyhrážať,“ napísal na sociálnej sieti Facebook starosta Starej Bystrice.

    Informácie o provokatéroch

    „Už v sobotu ráno pred oslavami sme dostali informáciu, že do Starej Bystrice sa chystajú provokatéri, pravdepodobne organizovaní jednou z opozičných strán. Status pána poslanca Galka toto podozrenie v podstate potvrdil,“ dodal.

    Galko v statuse pritom iba písal, že má overené informácie, že Fica vypískali a že potom ani nešiel zapáliť vatru zvrchovanosti. Viac sme o tom písali TU.

    Podmanický: Galko je obyčajný zbabelec

    Podmanický však uvádza, že do Starej Bystrice prichádzajú každoročne tisíce ľudí, ktorí sa správajú slušne, navzájom sa rešpektujú, hoci môžu mať rozličné politické postoje. „Toto, čo v sobotu zorganizovali opoziční predstavitelia, je len dôkazom toho, že v mene politického boja sa nezastavia ani pred zneucťovaním štátnych sviatkov a výročí. Robert Fico ani žiadny ďalší rečník na tomto podujatí ani slovom neurazil opozičných predstaviteľov, pretože sa to jednoducho pri oslave štátneho výročia nepatrí,“ pokračuje smerák.

    „Robert Fico sa nebojí chodiť medzi ľudí. Hoci vedel, že v Starej Bystrici zrejme opozícia bude mať provokatérov, nebál sa prísť a nebál sa vystúpiť, lebo je normálny chlap, ktorý sa neroztrasie pred pár krikľúňmi. Na rozdiel do neho je taký Ľubomír Galko obyčajný zbabelec, ktorý nielenže nechodí medzi ľudí, lebo sa bojí, čo by mu povedali, ale je taký slaboch, že musí dať odpočúvať svoju sekretárku, aby zistil, či sa o ňom niečo nehovorí. Zmohol sa akurát tak na vypiskovanie po trojnásobnom premiérovi, a aj na to si musel najať zväzácku úderku. Toto bol minister obrany Slovenskej republiky, a dnes je jeden z hlavných predstaviteľov opozície,“ uzavrel Podmanický.

    Galkov návrh: Uvidíme, z koho zostane trhací kalendár

    Podpredseda najsilnejšej opozičnej strany Ľubomír Galko zareagoval na status Podmanického tým, že to, čo píše, je číry nezmysel. Dokonca dal Podmanickému aj návrh. „Mám pre pána Podmanického taký návrh, keď si myslí, že ja nechodím medzi ľudí. Vyberieme nejaké mestá a obce a necháme tadiaľ prejsť samého Roberta Fica bez ochranky a mňa takisto,“ zareagoval Galko.

    „Uvidíme, z koho zostane trhací kalendár a s kým ľudia nebudú mať problém,“ dodal.

    Zdroj: Facebook / Ján Podmanický

    - Reklama -