Toto môže vymyslieť len nejaká kovaná marxistická hlava. Na to chudobní ľudia nebudú mať! Ekonómka Šichtařová nechápe, čo zase vymysleli v Bruseli

    0
    Markéta Šichtářová (Autor: archív Markéty Šichtářovej)
    Každý má skúsenosť s výrobkami, ktoré sa mu po nejakom čase pokazia. Celý rad vecí nevydrží celé roky. Šichtařová má túto skúsenosť a kuchynským robotom, ktorý jej spravidla nevydrží dlhšie ako mesiac. Vždy sa jej po mesiaci jedna súčiastka odlomí. Lenže podľa Šichtařovej v tomto prípade nejde o žiadny kazič. Ide o to, aký kvalitný výrobok si kúpite. Ak si kúpite robota za desať eur, nemôžete čakať, že vydrží to isté ako robot za sto eur. Ak si kúpite robota za desať eur, musíte počítať s tým, že je vyrobený z lacnejších materiálov, ktoré skrátka vydržia menej ako materiály, z ktorých je vyrobený prístroj za stovku.
     
    Politici a úradníci, ktorí chcú bojovať proti kazičom, ľuďom v skutočnosti hovoria, že sa budú usilovať o to, aby sa v obchodoch dali kúpiť len stoeurové roboty. Pokiaľ si niekto robota za stovku nemôže dovoliť, bude mať smolu.
     
    Celý článok Markéty Šichtařovej nájdete TU.
     
    „Ale keď sa napíše do novín, že Brusel si posvieti na nepoctivých výrobcov, tak to znie veľmi  pekne, nemám pravdu? Čo na tom, že to je lož ako veža, pretože toto sa nedá administratívne vynútiť bez toho, aby vznikol paškvil. Keď si to totiž zhrnieme, EÚ pod zásterkou údajného skvalitnenia služieb zákazníkom šíri neúctu k prianiam klienta, likviduje domáci priemysel v prospech zahraničnej konkurencie, zdražuje, aby sa chudobní ľudia k výrobkom vôbec nemali šancu dostať, a motivuje k podvádzaniu. Toto môže vymyslieť len nejaká kovaná marxistická hlava. Veď to aj stále hovorím, že socializmus je späť v plnej paráde,“ varovala dáma.
     
    - Reklama -