Toto je Slovakistan! Kollárovci spustili novú kampaň

    0
    Boris Kollár, líder hnutia Sme rodina (Autor: SITA)
    Slovakistan, ako nazvali kollárovci svoju novú pravidelnú rubriku na Facebooku, má slúžiť ako tabuľa, na ktorej bude hnutie Sme rodina uverejňovať problémy ľudí. Nový prípad má byť zverejnený každú stredu večer na oficiálnom facebookovom profile strany.
     
    „Rastúce HDP, znížená nezamestnanosť??? No dobre, tak sa poďme pozrieť do reality na obyčajného Slováka, nie zlodeja – oligarchu,“ píšu kollárovci na Facebooku. Výsledky Slovenska vyzerajú podľa opozičného hnutia parádne, ale iba na papieri. 
     
    Zo sťažností, ktorých sú vraj stovky až tisícky denne, budú kollárovci každú stredu vyberať jednu. „Už sa naozaj nedalo počúvať tie nezmysly, ako sa my tu máme dobre,“ zdôvodňuje hnutie Borisa Kollára vznik iniciatívy Slovakistan 1 na sociálnej sieti
     
    Prvý prípad v sľubovanej sérii uverejnila opozičná strana na svojom facebookovom profile v stredu 2. augusta. Sťažnosť je anonymná a prepísaná do statusu. 
     
    „Dnes som bola u svojej lekárky, aby my predpísala lieky na srdce, ktoré užívam už sedem rokov. Moje prekvapenie prišlo v lekárni – v celej Banskej Bystrici moje lieky (prokoralan5) nie sú a prečo, lebo od 1. 4. 2017 je doplatok za tieto lieky 17,97 eur, do 31. 3. 2017 bol doplatok 0,75 eur, t. j. zdraženie o 17,22€ eur na škatuľku, zhruba 2 293 % viac. Takže takto sa nahrádzajú rozkradnuté eurá vo VšZP,“ cituje z údajnej sťažnosti Sme rodina. 
     
     
    - Reklama -