Syn Kisku sa obul do Smeru a chce alternatívu voči Kotlebovi, ako to urobil jeho otec

    0
    Prezident SR Andrej Kiska (Autor: sita)

    Andrej Kiska mladší poskytol rozhovor pre Nový Čas, kde prezradil aj časť zo svojho súkromia. Napríklad, že po narodení dcéry sa zmenil hlavne jeho pracovný život, pričom sa venuje hlavne startupom. Minulý rok sa presťahoval s manželkou do Prahy.

    Prezident bol za ním párkrát v Prahe, pričom ako „dedko je výborný, keďže má štyri deti, takže praxe má až-až“. Keď sa stretnú s otcom, tak politiku doma neriešia. Na to, či by mal súčasný prezident vstúpiť do strany a parlamentnej politiky, odvetil jeho syn takto: „Dal by som mu tú radu, ktorú dáva on mne – urob tak, ako vnútri cítiš, že to chceš a že ťa to bude napĺňať.“

    Syn prezidenta priznal, že kauzy, ktoré sa objavujú na verejnosti, sleduje iba povrchne, avšak nebránil sa kritike voči Smeru. „Terajšia garnitúra je podľa mňa pri moci už príliš dlho a z toho vyplýva ich arogancia voči voličom a absencia nejakej sebareflexie. Drží ich pospolu akurát pud udržať sa pri moci tak dlho, ako to len pôjde, za každú cenu,“ povedal Andrej Kiska mladší.

    Dôležité je podľa neho hlavne poskytnúť alternatívu voči Marianovi Kotlebovi. „Dúfam, že v ďalších parlamentných voľbách sa nájdu nové tváre, ktoré ponúknu reálnu alternatívu dnešným politikom, ako aj fašistom, ktorých zosobňuje Marian Kotleba. Tak ako to urobil otec v posledných prezidentských voľbách,“ uzavrel syn prezidenta Andreja Kisku.

    - Reklama -