Speváčka naložila svojmu krstnému otcovi Ficovi. Jasné, že robia pre ľudí. Však ľudia ich platia, tak pre nich robia

    0
    Robert Fico v minulosti krstil album speváčke Tine. Dnes si z neho robí srandu (Autor: ReproFoto: youtube)

    Speváčka Martina Kmeťová alias Tina sa pred pár dňami pustila na sociálnej sieti do premiéra Roberta Fica. Vo svojich komentároch si z neho poriadne uťahovala. Na tom by možno nebolo nič čudné, ibaže, bol to práve Robert Fico, ktorého si speváčka pred štyrmi rokmi vybrala za krstného otca svojho albumu. Vtedy sa o ňom vyjadrovala ako o veľmi sčítanom a milom pánkovi.

    Muž s veľkým M

    Tina na krste svojho albumu uviedla súčasného premiéra nasledovne: „Nevedela som prísť na to, koho zvoliť za krstného otca. Až mi osud prihral do karát muža s veľkým M. A ja som veľmi rada, že si dnes našiel čas a prišiel k nám pokrstiť môj štvrtý album. Dámy a páni, privítajte prosím s obrovským potleskom môjho krstného otca Roberta Fica.“

    Keby napísal, že robíme pre ľudí zadarmo

    No a dnes sa na adresu krstného otca nevyjadruje veľmi lichotivo. Na sociálnej sieti totiž okomentovala fotografiu bilbordu, na ktorej je Robert Fico s posolstvom Robíme to pre ľudí slovami: „Jasné, že robia pre ľudí. Však ľudia ich platia, tak pre nich robia. Na tom nič čudné nie je. To, že je taxa 875 445 788 eur za sekundu, to je druhá vec. A to treba nejako vyskladať od ľudí, tak plaťme aj za dažďovú vodu,“ napísala. Ešte k tomu priložila, že „keby písal, že robíme pre ľudí zadarmo – to by bolo iné. Takto je zachovaná skutková podstata“.

    - Reklama -