Speváčka Koščová sa poriadne pustila do kotlebovcov: Správate sa ako malé deti a neviete si pomôcť

    0
    Speváčka Katarína Koščová (Autor: TASR)

    Povedala, respektíve napísala, čo si o nich myslí. Speváčka Katarína Koščová sa vo svojom dnešnom facebookovom statuse poriadne obula do členov, respektíve sympatizantov opozičnej ĽSNS. 

    Víťazka premiérovej edície známej speváckej šou Superstar spred 12 rokov cítila potrebu zareagovať po tom, čo sa zúčastnila diskusie v Kežmarku. Na diskusii boli prítomní aj členovia ĽSNS, ktorých urážalo, že speváčka používala namiesto označenia Slovensko, prípadne Slovenská republika“, termín krajina

    Koščová bola na svoj „prehrešok“ viackrát dôrazne upozornená krikom jedného z členov ĽSNS.  

    Vo svojom statuse sa Koščová poriadne rozpísala. Napokon samotný Koščovej status pripomína svojou dĺžkou skôr krátky novinový článok. V každom prípade je popularita napísaného obsahu evidentne veľká, keďže spomínaný status má veľa zdieľaní, ako aj samotných lajkov či komentárov v diskusii.

    V predmetnom texte spomína exsuperstaristka viacero vecí, ktoré ju v súvislosti s opozičnou stranou hnevajú, trápia, respektíve desia.

    „Akokoľvek sa snažíte presvedčiť nás, že ste len slušní ľudia, ktorým sa deje krivda, nemôžem vám to veriť. Nedá sa,“ píše na úvod speváčka.

    Okrem toho vyčíta kotlebovcom aj nedostatok rešpektu, taktu, respektíve slušného správania celkovo.

    „Ste neslušní. Správate sa ako malé deti a neviete si pomôcť. Hecujete sa navzájom. Jeden niečo povie a ostatní mu s hukotom kontrujú. Postaví sa pani, ktorá robí na úrade práce, a hovorí vám svoju životnú skúsenosť, že sa jej s Rómami robí dobre, a vy jej do toho skáčete s posmešným: Tak si ich vezmi domov!Neveríte jej. Aj keď to je jej skúsenosť a nie vaša,“ spomína tiež v statuse.

    - Reklama -