Som Rišovo DNA, ale volila som Poliačika, priznala po kongrese Cigániková. Neuveríte, čo jej na to povedal Sulík

    0
    Jana Cigániková (Autor: Reprofoto/Facebook:Janka Cigániková)

    Liberáli sa dnes stretli v Levoči na desiatom kongrese strany. Ako na tlačovom brífingu pripomenul ich predseda Richard Sulík, strana je tu už osem rokov. Na kongrese sa volili traja noví členovia do Republikovej rady SaS. Rúško voľby odhalila liberálka Jana Cigániková, ktorá na sociálnej sieti napísala: RICHARD SULÍK VOLIL MARTINA POLIAČIKA.

    Ako približuje, po voľbe išla za svojím šéfom a priznala sa mu, že volila Martina Poliačika. „Jednoducho to tak cítim, a aj keď som Rišovo DNA, považujem ich vzájomnú komunikáciu za prospešnú, ak sa odohráva v domácej kuchyni,“ pokračuje v rozprávaní.

    „Rišo si ma vypočul a vraví: ´No pekne, Jani. Mohla si toto spraviť?´ Pozerám na neho neisto, lebo veď toto nie je jeho štýl. Usmial sa… ,Tiež som ho volil.´ zreprodukovala Cigániková svoj rozhovor so Sulíkom.

    „Vážim si svojho straníckeho šéfa. Veľmi. A rozmýšľam, koľko členov ostatných politických strán na Slovensku zažíva úprimne tento pocit,“ dodala na záver poslankyňa so slovami, že je hrdá, v akej strane je.

    Zdroj: Facebook / Jana Cigániková

    - Reklama -