Šokujúce svedectvo prekladateľky. Keď si moslimskí utečenci prestali dávať pozor na jazyk, dozvedela sa desivé veci

    0
    Moslimovia prúdiaci do Európy vraj kresťanov príliš v láske nemajú (Autor: TASR)
    Ako uvádza server Katholische Nachrichten, v minulom roku tvorili medzi utečencami moslimovia 73 %, zatiaľ čo kresťania len 14 %. V uplynulých mesiacoch sa v nemeckých médiách objavilo nespočetné množstvo prípadov, keď moslimovia zneužívali svoju početnú prevahu a zaobchádzali so svojimi kresťanskými kolegami neuveriteľne brutálne.
     
    Mnohí z nich museli byť prevezení do iných táborov, aby unikli neustálemu bitiu, urážkam a vyhrážkam smrťou.
     
    Zďaleka nie všetky prípady zneužívania sú vyšetrované políciou, pretože kresťanskí utečenci, ktorým sa vyhrážali, nemajú v úrady príliš veľkú dôveru.
     
    Pomoc nenachádzajú ani u politikov, ktorí volajú po prijímaní utečencov bez rozdielu ich náboženského vyznania a o neutešenú situáciu utečencov vyznávajúcich kresťanské náboženstvo sa príliš nezaujímajú.
     
    To isté platí o pápežovi Františkovi, ktorý na obranu kresťanských utečencov nikdy nevystupuje.
     
    O ťaživej situácii kresťanských utečencov v Nemecku teraz otvorene prehovorila prekladateľka z arabčiny, ktorá do Nemecka sama prišla ako dieťa v roku 1991.
     
    Vďaka svojim jazykovým znalostiam sa v posledných rokoch pohybuje v utečeneckých táboroch. Sama je kresťanka, ale vzhľadom na jej farbu pleti a arabčinu si pred ňou moslimskí utečenci nedávajú pozor na jazyk a ona tak mohla mnohokrát počuť, čo si myslia o kresťanoch a ako zneužívajú nemeckú pohostinnosť.
     
    Bezpečnostný personál aj ďalší prekladatelia v táboroch sú v drvivej väčšine prípadov moslimovia. Navonok sa tvária veľmi kultivovane a kozmopolitne. Keď sa medzi nimi pohybujú rodení Nemci, správajú sa priateľsky a vystupujú ako bežní obyvatelia západného sveta. Keď sú však len sami medzi sebou, prejavuje sa ich pravá tvár. Hovoria o tom, že Nemecko musí byť islamizované, a úplne otvorene pohŕdajú našou kultúrou i hodnotami,“ zverila sa nemenovaná prekladateľka.
     
    Rodičia podľa jej rozprávania malým deťom v utečeneckých táboroch nariaďujú, aby sa nehrali s kresťanskými deťmi. Aj napriek nízkemu veku je mnoho moslimských dievčat tehotných.
     
    Keď sa s nimi snažila hovoriť o prevencii, príliš nepochodila.
     
    Chceme sa množiť v ešte väčších počtoch. Musíme mať viac detí než kresťania. To je jediný spôsob, ako ich môžeme zničiť. Keď im odporujete, nechápu to a tvrdia, že obhajovať kresťanov je hriech,“ rozpráva šokovaná žena.

    Autor: Josef Provazník

    - Reklama -