Šok. Známy Krajniakov web končí

    0
    Milan Krajniak (Autor: TASR)

    Nešťastný pondelok trinásteho? Skôr sa zdá, že rozhodnutie v ňom dozrievalo dlhšie. Reč je o opozičnom poslancovi z hnutia Sme rodina Milanovi Krajniakovi, ktorý ešte v čase, keď nesedel v parlamente, založil portál Konzervatívny výber.

    Posledný križiak pred necelými dvomi rokmi založil spomínanú platformu, pričom za relatívne krátke obdobie dosiahol jeho web pekné čísla a našiel si svojich stabilných čitateľov, respektíve priaznivcov.

    Ale po Krajniakovom nástupe do veľkej politiky sa zmenil v prvej polovici novembra 2016 aj vydavateľ Konzervatívneho výberu.

    „Žiaľ, po niekoľkých mesiacoch sa ukázalo, že novému vydavateľovi sa nepodarilo získať financie na ďalšie fungovanie. Ako zakladateľ som sa snažil portálu pomôcť, ale vzhľadom na moju politickú angažovanosť nemám dostatočnú časovú ani finančnú kapacitu, aby som vydávanie Konzervatívneho výberu opäť prevzal.  Chcel by som vám preto oznámiť, že dnešným dňom Konzervatívny výber ako internetový portál končí,“ píše sa okrem iného v stanovisku Milana Krajniaka, ktoré ´zavesil´ na web v pondelok večer.

    Člen Sme rodina zároveň vyslovil poďakovanie verným fanúšikom a doplnil: „Fanpage Konzervatívny výber na Facebooku bude pokračovať ďalej a bude vám ponúkať tipy na dobré články z iných médií, ktoré budú spĺňať naše motto: 'Bez politickej korektnosti aj bez konšpirácií'.“

    - Reklama -