Šialení neomarxisti urobili z Európy kopu hnoja. Pri pohľade na Junckera sa človeku krivia ústa. Moslimovia vás rovnako vykopú ako psy, odkazuje generál Blaško

    0
    Generálmajor v zálohe Hynek Blaško (Autor: Hans Štembera)

    Podľa Blaška je prekvapením predovšetkým drzosť Európskej komisie, s akou obhajuje túto smernicu. „Vraj zlepšenie podmienok pre boj s terorizmom,“ smeje sa Blaško. „Kto len trochu poznal reálny stav vecí, vie, že týmto nikto teroristov neodradí, ba naopak. Čím bezbrannejší budeme, tým viac budú smelší v uskutočňovaní svojich šialených vražedných plánov,“ dodal.

    „Čo si vymyslíte nabudúce, keď už dnes hovoríte o tom, že smernica je príliš mäkká? Budeme za dva roky odovzdávať dlhé aj krátke guľové zbrane? Mnohí máme v týchto zbraniach slušný majetok a vy nám ho budete brať? Tak to teda nie, znárodňovať sa nebude, to tu už bolo,“ rozhneval sa následne. Podľa jeho názoru totiž existuje v Česku veľmi prísny zákon o zbraniach a strelive, takže sa len tak niekto k zbrojnému preukazu a k zbrani nedostane.

    Pôvodný text TU.

    „Toto ma vedie k presvedčeniu, že u nás (v Českej republike – pozn. red.) túto hlúpu smernicu implementovať nemusíme. Ak áno, natíska sa otázka, načo máme náš (český – pozn. red.) národný zákonodarný zbor. Vydajte smernicu a zrušte národné zákonodarné zbory v celej Únii a stanovte, že iba nejaký úradník si bude jazdiť do Bruselu pre pokyny, čo sa má robiť, aby si spodina nevyskakovala. Ušetria sa miliardy vydávané na ich činnosť a vy ich budete môcť v Bruseli prežrať. Všetku moc nech národné štáty odovzdajú do Bruselu, k spasiteľovi Európy,“ skonštatoval muž, ktorý je v súčasnosti tiež krajským zástupcom za SPO (Strana práv občanov – pozn. red.).

    „Vydajte smernicu a zrušte zbrojný priemysel, Európa zbrane nepotrebuje, lebo je plná slniečkarov, pravdoláskarov, vítačov a dobroserov,“ podotkol tiež s tým, že by sa mohol zrušiť aj chemický priemysel, muničky či armády. „Rovnako chodia len sem a tam. Rusa sa prestaňte báť, keď tvrdíte, že na to nemá,“ povedal.

    „Apropo, národné štáty, tie už rovnako zanikajú a ak Erdogan pustí do Európy tie milióny migrantov, zaniknú úplne. Vy si myslíte, že vás nechajú vládnuť ďalej? Nie, vyhodia vás ako prašivého psa, lebo svoju úlohu ste splnili. Myslíte si, že tu ďalej bude raj gejov a lesbičiek a že ich nikto nebude hádzať zo striech ako odpad? Zaslúžili ste sa o rozklad tradičných hodnôt, ako sú rodina, vlastenectvo. Namiesto toho, aby ste riešili problém migrácie a jej vplyv na fungovanie spoločnosti, riešite kraviny. Tie vaše sociálne štáty sa položia, lebo tvorba nebude stačiť spotrebe,“ dodal.

    Na záver potom podotkol, že naši predkovia sa musia obracať v hrobe, keď vidia, ako sa ich boj o nezávislosť obracia navnivoč. „Vy, šialení neomarxisti, ste ich odkaz premenili v hromadu hnoja. Ja hovorím, nechcem tu žiadne mešity, imámov, Korán, prosto, nechcem. Nikdy to tu nebolo, tak nech to tak ostane. Tu som doma a nikto mi nebude vnucovať myšlienku, že väčšina je vlastne menšinou. Neverím, že som v tejto republike jediný, komu to prekáža,“ uzavrel so slovami: „Nech žijú a prekvitajú myšlienky Bruselu a nech už idú konečne do riti.“

    - Reklama -