Šebej: Snažím sa, aby aspoň niekto trval na tom, že zostaneme členmi NATO a Európskej únie

    0
    František Šebej (Autor: SITA)

    Podľa kuloárnych informácií malo byť Františkovi Šebejovi ponúknuté miesto veľvyslanca SR v USA. On však vo vyjadrení pre server Aktuality.sk tvrdí, že to nie je pravda. „Nikto mi to neponúkol. Vylučujem, že by som tam išiel. Prečo by som to robil? Vy si viete predstaviť, že niekto v mojich rokoch by začínal diplomatickú kariéru, veď to je smiešne,“ komentoval Šebej možnosť, že by sa stal veľvyslancom.

    Na Šebeja sa podobne ako na ostatných poslancov strán Sieť a Most-Híd, ktorí podporujú účasť svojich strán v koalícii so Smerom a SNS, zniesla vlna osočujúcich komentárov od užívateľov sociálnych sietí. „Snažím sa dosiahnuť, aby v tej turbulentnej Európe aspoň niekto trval na tom, niekto, kto je súčasťou vládnej moci, že zostaneme členmi NATO a Európskej únie,“ komentuje Šebej svoje rozhodnutie podporiť práve vznikajúcu koalíciu.

    Facebookové komentáre tak poslanca neprinútia zmeniť názor. Väčšina voličov Mosta-Híd a Siete pritom nesúhlasí s účasťou nimi volenej strany v koalícii s Robertom Ficom, ako pred týždňom poukázal Richard Sulík v televíznej diskusii. Vo vyhlásení pre médiá sa Šebej tiež postavil do pozície garanta toho, že všetko, čo do programového vyhlásenia vlády dala strana Most-Híd, bude aj reálne uvedené do praxe. Koalícia Smer, SNS, Most-Híd a Sieť je podľa Šebeja jedinou možnosťou pre Most-Híd, ako dostať ním navrhované opatrenia do praxe.

     

    - Reklama -