Procházkovi by jeho dar kreativity mohol závidieť aj Andy Warhol

    0
    Kandidátka na primátorku Bratislavy Tatiana Kratochvílová a predseda strany Sieť Radoslav Procházka (Autor: SITA)

    O spájaní pravice pred voľbami, aby sa vytvorila aká-taká mocenská alternatíva voči vládnucemu Smeru, počúvame už niekoľko mesiacov. Tentokrát sa hovorí nielen o povolebnej spolupráci strán stredo-pravého politického spektra, ale aj o „perspektíve zlučovacieho snemu príslušných strán do polovice volebného obdobia“.

    Sieť, ako naznačujú volebné preferencie, preberá hlavnú úlohu na pravicovom politickom poli. Šéf strany Radoslav Procházka „poškuľuje“ po povolebnom spojenectve s Bugárovým Mostom a Figeľovým KDH.

    Ako vidí spojenectvo KDH+Most+Sieť komentátor Peter Schutz? „Keď Procházka pozval Bugára strihať stromčeky, tak sme si povedali toto: Šéfa Siete bude stáť nemálo tvorivej fantázie, aby projekt KDH-Most-Sieť odmietol tak, že neupadne do podozrenia z poškuľovania po Smere a súčasne sa nespreneverí posolstvu o ´starých politikoch´, ktorých treba vymeniť.“

    „Nemýlili sme sa. To, čo vymyslel, ukazuje na dar kreativity, že by závidel aj Warhol,“ pokračuje Schutz. Ponukou zlučovania predseda Siete dvom už menovaným stranám ponúka podľa komentátora „nič menej než zrušenie vlastnej existencie“.

    - Reklama -