Pri takýchto infantilných truhlíkoch tu bude táto vláda naveky. Píše Blaha o Matovičovi

    0
    Igor Matovič (OĽaNO) a Ľuboš Blaha (Smer- SD) (Autor: TASR)
    „Matovič dnes opäť dokázal, že mentálne nie je v poriadku. Nadávať policajtom do hlupákov, to je primitívnosť najhrubšieho zrna. Urážať tisíce ľudí, ktorí riskujú svoje životy a hovoriť takto neúctivo o akomkoľvek povolaní, je ťažko cez čiaru. Najmä ak človek, ktorý takto súdi iných, zneužíval vlastnú mamu na daňové podvody. Fakt hrdina. A mudrc,“ píše v úvode statusu na sociálnej sieti Blaha. 
     
    Poslanec Smeru prirovnal Matoviča k pubertiakovi. „Toto je stále úroveň pripitého pubertiaka, vracajúceho sa z maturitného večierka. Nech sú akokoľvek smiešni, z hladiska vývinu sú pubertiaci už takmer vyzretí ľudia. Lomcujú nimi hormóny, hľadajú sa, nemajú úctu. Ale dospelosť sa blíži. Lenže Matovič včera v televíznej debate predviedol ďaleko infantilnejšie kúsky než pubertálne hejty na policajtov,“ okomentoval Blaha opozičného kolegu z parlamentných lavíc. 
     
    Blaha pripomenul výmenu názorov v televíznej debate medzi Viktorom Stromčekom a Igorom Matovičom, pri ktorej sa líder hnutia OĽaNO ohradil, aby nebol Stromček osobný, lebo začne komentovať jeho meno a výzor. 
     
    „Vysmievať sa z mena či nebodaj výzoru  zato, že mu niekto vytkne, že uráža iných. Prepáčte, ale toto nie je puberta ani základná škola. To je prisámvačku úroveň škôlkara. Už len čakám, že Matovič začne behať po trnavských pieskoviskách a búrať deťom hrady z piesku, a kradnúť formičky. Šialené. Toto je naozaj mentálny regres,“ zhodnotil Blaha. 
     
    Mimoriadne tvrdé slová prichádzajú v závere Blahovho statusu. „Veď on je absolútne duševne nezrelý. Zastavil sa vo vývoji a unavuje tým celé Slovensko. Uráža policajtov, šíri nenávisť, nedokáže diskutovať, podvádza a klame. Malý bezočivý galgan.“ 
     
    Matovič podľa Blahu v priamom prenose ukázal, že slovenská opozícia je „epic fail“ (epické zlyhanie). „Pri takýchto infantilných truhlíkoch tu bude táto vláda naveky,“ upozorňuje smerák. 
     
     
    - Reklama -