Pozrite sa, čo si tento smerácky lotor dovoľuje! Budeme vás hnať na zodpovednosť za zneužívanie a znásilňovanie polície, píše pobúrený Galko o Kaliňákovi

    0
    Minister vnútra SR Robert Kaliňák (Smer-SD) (Autor: TASR)
    Filip Rybanič, bývalý poslanecký asistent saskára Rajtára, čelí obžalobe z trestného činu ohrozenia obchodného, bankového, poštového, telekomunikačného a daňového tajomstva za to, že vyniesol ako zamestnanec banky informácie o účte klienta. V tomto prípade išlo o účet Roberta Kaliňáka. 
     
    Minister vnútra však nie je ten, kto Rybaniča žaloval. So svojím bývalým zamestnancom sa súdi banka. „Pred súdom stojí pán Rybanič kontra Trestný zákon. I keď si myslím, že na jeho mieste by mal byť niekto iný. Ten, ktorý je naozaj za to zodpovedný a ktorý prejavil teraz obrovskú zbabelosť,“ vyhlásil Kaliňák.
     
    Na vyjadrenie ministra vnútra reagoval na sociálnej sieti podpredseda SaS, ktorý sa zastal svojho straníckeho kolegu Jozefa Rajtára, na ktorého bol Kaliňákov slovný útok evidentne mierený. Galko pritom neopomenul poznámku k vyhláseniu ministra vnútra, že v tomto prípade je on tým poškodeným. „Pozrite sa, čo si tento smerácky lotor dovoľuje,“ píše Galko na Facebooku v úvode statusu. 
     
    „Nie, pane, vy nie ste poškodený. Poškodení sú všetci slušní občania Slovenska, na ktorých dušiach nechalo vaše doterajšie bezbrehé bačovanie a rabovanie, zneužívanie a znásilňovanie polície na politickú a inú perzekúciu a likvidovanie právneho štátu doslova devastačné účinky,“ myslí si podpredseda SaS. 
     
    Ďalšie riadky potvrdzujú, že opozícia si po odvolávaní ministra práce a sociálnych vecí Jozefa Richtera (Smer-SD) brúsi zuby aj na odvolávanie ďalšieho smeráckeho ministra, a to práve na Roberta Kaliňáka (Smer-SD). „Aj preto vás budeme v septembri hnať na zodpovednosť a odvolávať v NR SR. Hneď potom, ako sa vyrovnáme s vaším kolegom, ničiteľom bezbranných detských obetí, ministrom Richterom,“ varuje Galko na svojom facebookovom profile. 
     
     
    - Reklama -