Potvrdené! Matovičovci predávajú regionPRESS. Ide o milióny eur

    0
    Polícia navštívila sídlo firmy regionPRESS na Študentskej ulici v Trnave (Autor: SITA)
    Podľa toho, čo uverejnil portál Pluska, mal Matovič cez leto plné ruky práce s hľadaním kupcu pre rodinné vydavateľstvo napísané na jeho manželku. Požadoval údajne 10 miliónov eur, ale zatiaľ neprezradil, či sa mu už firmu skutočne podarilo predať. „Dám vaše číslo manželke a keď chce, tak vám to zavolá,“ povedal pre portál
     
    Informáciu o predaji Matovič nekôr poprel a upresnil, že k predaju ešte stále nedošlo. Líder hnutia OĽaNO však priznal, že o rodinné vydavateľstvo sa už roky zaujímajú rôzni kupci s rôznymi finančnými ponukami, ale zatiaľ nebola s nikým uzavretá žiadna dohoda. 
     
     
    Portál Hospodárskych novín HNonline k téme získal čerstvejšiu reakciu Igora Matoviča. Ten priznal, že regionPRESS je skutočne na predaj. „Manželka rokovala už s viacerými záujemcami, ktorí ju pre možnú kúpu regionPRESSu, s. r. o., priebežne celé roky oslovovali… Vrcholia rokovania s vážnym záujemcom, ktorý ako jediný po dlhom čase spĺňa hlavné požiadavky,“ povedal Matovič s tým, že od nového majiteľa jeho rodinnej firmy chceli, aby rozvíjal firmu a bol férový k zamestnancom. 
     
    „Hlavne, aby za kupcom nestála nejaká pofidérna slovenská finančná skupina či politická strana, ktorej hlavný záujem bude najčítanejšiu sieť regionálnych týždenníkov len politicky zneužívať,“ dodal šéf OĽaNO pre HNonline.
     
     
    - Reklama -