Potvrdené: Boris Kollár ide do politiky. Vieme viac

    0
    Podnikateľ Boris Kollár (Autor: ReproFoto, Facebook)

    „Áno, rozhodol som sa vstúpiť do politiky. Nechcem povedať, že to bola spoločenská objednávka, ale napísalo mi strašne veľa ľudí, aby som to spravil,“ týmito slovami potvrdil špekulácie o svojom vstupe do politiky Kollár. O ktorú stranu by malo ísť, veľmi konkretizovať nechcel. “Chcem ísť sám za seba,” vyhlásil iba. „Tak sme sa rozhodli, musel som odpísať mnohým ľuďom, s mnohými ľuďmi som komunikoval, veľa ľudí sa a na to pýtalo, tak tá dozrela myšlienka,“ vysvetlil podnikateľ.

    Boris Kollár sa čoraz intenzívnejšie dostáva do povedomia verejnosti nielen pre svoje aktivitity v rámci slovenského šoubiznisu, ale aj svojou pomerne ostrou kritikou pomerov v našej spoločnosti. Často sa vyjadruje najmä k otázke migrantov. Na otázku, či je práve toto hlavná téma, na ktorej chce postaviť svoj úspech, odpovedal: „Viete čo, nie, sú to dve základné veci, kvôli čomu chcem ísť do politiky, ale nechcem predbiehať,“ povedal tajnostkársky Kollár, ktorý viac zverejní už čoskoro.

    Po tom, čo v roku 2010 neúspešne kandidoval za stranu Únia – strana pre Slovensko, sa Kollár rozhodol skúsiť šťastie opäť v parlamentných voľbách 2016. „Dostal som aj ponuku na kandidátku zo strán, ktoré sú v parlamente. Toto môžem priznať,“ povedal podnikateľ. O ktorú stranu ide a či sa ponuku rozhodne využiť, si však nechal pre seba.  Pravdepodobné je len to, že s vlastnou novozaloženou stranou sa do predvolebného boja pre krátkosť času asi nepustí. Má však ešte možnosť si stranu “kúpiť”. Teda dohodnúť sa s niekým, kto už má zaregistrovanú nejakú ministranu, no jeho šance v politickom ringu sú nulové.

    Kollárovo rozhodnutie vstúpiť do politiky je pre mnohých prekavapením. Ešte pred menej ako dvoma mesiacmi sa totiž k svojmu vstupu na politickú scénu vyjadroval skôr negatívne.  „Mňa zaujímajú spoločenské veci, dianie okolo nás. Neviem, kto s tým prišiel, že idem do politiky. Takéto rozhodnutie k dnešnému dňu u mňa nepadlo,“ priznal vtedy Kollár pre ParlamentnéListy.sk. „Netvrdím, že sa to nemôže stať, ale zatiaľ to nedozrelo. Pozorne sledujem, ako sa to bude ďalej uberať,“ uviedol vtedy.

    - Reklama -