Poisťuje si spoluprácu? Zeman sa stretol s Ivanou Trumpovou

    0
    Miloš Zeman (Autor: TASR)

    “Stretnutie, ktoré bolo neplánované, sa uskutočnilo v pracovni pána prezidenta krátko pred vymenovaním nového ministra školstva,” priblížil Ovčáček spravodajskému portálu Aktualně.cz. 

    K predmetu spoločného rozhovoru sa prezidentov hovorca vyjadriť nechcel a v tejto súvislosti prezradil len toľko, že Zeman s Trumpovou tematicky nadviazal na vlaňajší telefonický rozhovor. 

    Internetový server Parlamentnilisty.cz spresnil, že Zeman s bývalou manželkou súčasného amerického prezidenta telefonoval vlani po tom, ako Donald Trump zvíťazil v prezidentských voľbách. Zeman vtedy Trumpovej údajne okrem iného povedal tiež to, že by ju rád privítal na Pražskom hrade. 

    Ivana Trumpová priletela do Prahy v pondelok, aby v stredu prevzala ocenenie Ambasádor Českej republiky. To udeľuje spoločnosť CZECH TOP 100 osobnostiam, ktoré sa svojimi úspechmi zaslúžili o renomé svojej vlasti. Medzi ocenenými sú aj spevák Karel Gott a fyzioterapeut Pavel Kolář, s ktorými sa Trumpová ešte v pondelok stretla pri spoločnom obede. 

    Zdroj: Facebook/ Miloš Zeman – prezident České republiky

    - Reklama -