Pod oknami premiérovho bytu bolo málo miesta. Tisícový dav sa dnes chystá do centra Bratislavy

    0
    Protest občanov pred bytom premiéra. Fico a Kaliňák dostali červenú (Autor: Facebook/OĽaNO)
    Ulice pred Bonaparte na protesty zorganizované opozičnými poslancami z OĽaNO a SaS nestačili a na dnes podvečer zvolali davy do centra Bratislavy. Podľa udalosti, ktorá sa šíri na sociálnej sieti Facebook, sa majú ľudia na Námestie SNP dostaviť na 17.00 a protest by mal trvať približne dve hodiny. Účasť na proteste potvrdilo pod udalosťou v čase písania článku približne 2 400 používateľov sociálnej siete, ale nie je jasné, koľko ľudí nakoniec príde. 
     
    O protestoch pred Bonaparte sme písali TU.
     
    „Napriek verejnej hanbe priamo pod jeho oknami R. Fico stále odmieta R. Kaliňáka poslať tam, kam patrí, a čím skôr sa vysťahovať z bytu daňového podvodníka,“ píše sa v komentári, ktorý sprevádza facebookovú udalosť s názvom „Protest proti zlodejom v politike II.“. 
     
    Prvý „Protest proti zlodejom v politike“ zorganizovali opoziční poslanci priamo pred bytovým komplexom Bonaparte, kde má byt aj premiér Fico. Výzvy na odvolanie ministra vnútra v súvislosti s kauzou Bašternák prilákali 20. júna na protest tisícky ľudí. Podľa niektorých odhadov bolo protestujúcich vyše 5 000. Takisto sa vyjadril na Facebooku premiér, keď v reakcii na davy ľudí pred jeho bytom uviedol, že ani on nemá problém „nahnať niekam päťtisíc ľudí“. 
     
    - Reklama -