Plán na likvidáciu Donalda Trumpa vraj ide na plné obrátky. Má za ním stáť vplyvný lobista a sponzori Clintonovej a Obamu

    0
    Donald Trump a Hillary Clintonová (Autor: TASR)

    Komentátor Thierry Meyssan na serveri voltairenet.org predstavuje muža stojaceho v pozadí americkej politiky Davida Brocka. Opisuje ho ako veľkého manipulátora, šíriteľa propagandy a ničiteľa kariér prezidentov. Práve tento muž sa údajne pred niekoľkými rokmi postaral o zničenie povesti exprezidenta USA Billa Clintona, keď zabezpečil, aby na svetlo vyplávala aféra s Monikou Lewinskou. Lenže dnes je vraj všetko inak. David, predtým pracujúci pre amerických republikánov, zmenil strany, prešiel k demokratom a podľa Thierryho Meyssana sa dnes usiluje zničiť Donalda Trumpa.

    Práve David Brock mal stáť za januárovými protestmi proti Trumpovi. Išlo o pochod za práva žien, ktorý sa zvrhol na mohutný protest proti Trumpovi. A to bol len začiatok. Na apríl sa údajne chystajú ďalšie protesty. Ich cieľom je ukázať, že Trump nie je len nepriateľom žien, ale aj spiatočníkom, ktorý odmieta akceptovať nespochybniteľné vedecké závery. Protesty sa pritom nemajú obmedziť len na USA, údajne sa rozhoria v celom západnom svete.

    Celý článok v angličtine nájdete TU.

    Na zničení Trumpa podľa Meyssana pracujú štyri organizácie.

    Prvá v poradí má byť Media Matters, spoločnosť, ktorej úlohou je spisovať chyby Donalda Trumpa a v správnom momente ich využiť.

    Druhá v poradí je American Bridge 21st Century čiže Americký most do 21. storočia, ktorej úlohou je zbierať videozáznamy na Trumpa a členov jeho kabinetu, na ktorých sa opäť dajú nájsť a využiť rôzne pochybenia.

    Tretiu skupinu, ktorá vďaka Brockovi pracuje na deštrukcii Trumpa, reprezentujú vysokopostavení právnici z Washingtonu združení v organizácii Občania pre zodpovednosť a etiku vo Washingtone.

    Posledná je komunita Shareblue, ktorú možno charakterizovať ako početnú skupinu internetových trollov, ktorí sa starajú, aby sa medzi Američanov dostali “tie správne články”. Medzi správne témy patria texty, že Trump je zlodej, Trump podlieha vplyvu ruského prezidenta Vladimira Putina, Trump je blázon, Trumpovo prezidentovanie zaťažuje jeho kolosálny stret záujmov, Trump je rasista a tak podobne.

    Rozpočet 100 miliónov dolárov

    Thierry Meyssan si myslí, že práve tejto štvorici dnes musí Donald Trump čeliť. Organizácie majú k dispozícii stovky zamestnancov a ďalších dobrovoľníkov. Podľa Thierryho Meyssana majú k dispozícii aj 100 miliónov dolárov rok čo rok, takže stroj pre zničenie Donalda Trumpa pracuje na plné obrátky. Peniaze majú pochádzať najmä od sponzorov elít Demokratickej strany, predovšetkým Hillary Clintonovej a Baracka Obamu.

    - Reklama -