Petícia za odvolanie Kaliňáka sa šíri ako lavína. Podpísať ju možno za pár sekúnd

    1
    Stránka petície za odstúpenie ministra vnútra Roberta Kaliňáka (Autor: ReproFoto 1.peticie.sk)
    „Rád som podpísal,“ píše Matovič v komentári na sociálnej sieti. Status s petíciou, ktorý líder Obyčajných ľudí zavesil na Facebook krátko pred poludním, zdieľalo za necelé dve hodiny po uverejnení takmer 50 ľudí. 
     
    Samotná petícia pomerne rýchlo naberá na podpore internetovej verejnosti. V čase písania tohto článku podpisy pribúdali každou minútou. Stačí vyplniť e-mailovú adresu. Meno a priezvisko spolu s adresou trvalého bydliska a podpísať petíciu
     
    Rastúci počet podpisov na webovej stránke 1. peticie.sk však nemusí odrážať skutočnú podporu, ktorú petícia za odvolanie Roberta Kaliňáka z funkcie ministra vnútra u Slovákov v skutočnosti má. Z menného zoznamu podpísaných je už teraz vidieť, že niektorí ľudia sa buď podpísali dvakrát, alebo ich do petície systém zaradil dvakrát omylom. 
     
    Len pripomeňme, že opozícia a spolu s ňou aj tisícky nespokojných Slovákov volajú v opakovaných protestoch a teraz aj pomocou petície po odchode Roberta Kaliňáka, ktorého dôvodom je okrem iného údajne ovplyvňovanie vyšetrovania v kauze podnikateľa Ladislava Bašternáka. Ten čelí vyšetrovaniu v súvislosti s daňovými podvodmi. 
     
    Bašternák prenajíma apartmán premiérovi Robertovi Ficovi v luxusnom bratislavskom bytovom komplexe Bonaparte a s Robertom Kaliňákom obchodoval. 
     
     
    - Reklama -

    1 komentár

    Comments are closed.