Pčolinský sa poriadne rozzúril. Tak na toto, vy hajzli, prachy máte?!

    0
    Peter Pčolinský, poslanec NR SR (Autor: SITA)

    Opozičnému poslancovi z najmenšej parlamentnej strany Sme rodina Petrovi Pčolinskému poriadne zdvihol adrenalín článok, ktorý urobil len v krátkosti výpočet aktivít, respektíve organizácií, ktoré sú financované zo štátneho rozpočtu.

    Portál Konzervatívny výber si vo svojom včerajšom článku „posvietil“ na niektoré zvláštne projekty, ktoré boli financované práve zo štátnej kasy.

    Kravaty, perá či tréningy komunikácie

    „Ministerstvo zahraničných vecí SR napr. zaplatilo za projekt prezentácie v budove Rady EÚ 108 000 eur alebo si objednalo aj tréningy komunikácie v Rade EÚza 95 000 eur s odmenou pre lektora 2 400 eur za 6 hodín,“ píše sa okrem iného v spomínanom článku.

    V prvom polroku naše ministerstvo zahraničia tiež financovalo „výrobu kravát a šatiek s logotypom EU2016SK za 304 000 eur, nakúpilo papierové tašky, kartónové obaly, perá, šnúrky na krk, zápisníkové bloky a odznaky za 216 000 eur“.

    Tieto výpočty poriadne „rozžeravili“ emócie spomínaného Pčolinského, ktorý na svojom facebooku okrem odkazu na spomínaný článok adresoval aj zopár poriadne štipľavých slov súčasnej vládnej koalícii.

    Vytočili ho, Kollár ako vzor

    „Tak na toto, vy hajzli, prachy máte??!!! Na debilné logá a šnúrky??? A tiež na pochody a karnevaly v uliciach pre chlapov v ženských šatách???!“ penil poslanec.

    Hneď však spomenul osobu Borisa Kollára, ktorého aktivity dal do ostrého kontrastu s počínaním koalície.

    „Ale že Kollár musí kúpiť detskému domovu auto, zaplatiť prevoz truhly nášho občana z Anglicka a každú chvíľu niekomu posielať peniaze, tak to vás neserie???“ pýtal sa Pčolinský, ktorý na záver svojim politickým oponentom odkázal, že sa môžu hanbiť.

    - Reklama -