Obeťami silvestrovských násilností v Nemecku neboli len ženy. Mlátili aj homosexuálov. Médiá o tom mlčia. Prečo?

    0
    Demonštrácia proti imigrantom v Nemecku. S heslom: Rapefugees not welcome - znásilňovači-utečenci, nie ste vítaní (anglická slovná hračka) (Autor: SITA)

    Verejnosti je už dobre známe, že nemecké médiá o množstve násilností počas silvestrovskej noci v Kolíne zámerne neinformovali. O trestných činoch mali zákaz informovať dokonca aj policajné zložky. Len v Kolíne nad Rýnom bolo počas uplynulého týždňa podaných 379 trestných oznámení, pričom v 40 percentách išlo o sexuálne napadnutie. Medzi útočníkmi sú Alžírčania, Maročania, Iránci, Sýrčania a pod. Faktom však je, že medzi napadnutými neboli len ženy, ale aj gejovia.

    Podľa online spravodajcu z Freiburgu (fudder.de) sa v meste odohralo niekoľko násilných činov, ktoré motivovala homofóbia. Počas silvestrovských osláv v miestnom klube Bartasia cudzinec napadol dvojicu gejov. Útočník najprv obom vulgárne nadával a označoval ich za teplošov“ a potom jedného zo dvojice udrel do tváre. Nakoniec sa na mieste strhla bitka, do ktorej sa museli zapojiť aj vyhadzovači, a jeden z gej páru dokonca skončil so zraneniami v nemocnici.

    Ďalšou obeťou silvestrovských osláv vo Freiburgu bola žena, ktorú útočníci pri návrate domov z večierka brutálne zbili. V nadväznosti na tieto udalosti vo Freiburgu zorganizovali demonštráciu proti homofóbii. O tom, či medzi množstvom napadnutých v ďalších nemeckých mestách boli okrem žien aj gejovia, médiá zaryto mlčia.

    - Reklama -