Občianska vojna a hlúpnutie. K tomuto povedie masová imigrácia, varuje profesor

    0
    Ilustračná snímka (Autor: SITA)

    Nyborg, ktorý je expertom na vzťah hormónov a inteligencie, je známy tým, že sa nevyhýba kontroverzným témam. Vo svojom predchádzajúcom článku pre noviny Jyllands-Posten predstavil výsledky svojho výskumu, z ktorého vyplýva, že nízka pôrodnosť Európanov a príchod veľkého množstva imigrantov s nízkym IQ povedie k tomu, že „Západniari sa v Európe stanú menšinou a priemerné IQ sa zníži natoľko, že prosperita, demokracia a civilizácia budú ohrozené“.

    Dánsky profesor argumentuje, že nízke IQ imigrantov prichádzajúcich z tretích krajín má za následok pokles priemernej inteligencie, a teda úpadok životného štandardu a nárast kriminality.

    „V roku 2016 nám súčasná imigračná politika dáva tri alternatívy – podriadenie sa, návrat imigrantov alebo občiansku vojnu. Pokiaľ Európa nezačne viesť zodpovednú rodinnú, imigračnú a integračnú politiku, vychádzajúc z teórie evolúcie, myslím si, že občianska vojna je najviac pravdepodobná,“ píše Nyborg s tým, že etnicky homogénne, civilizované a demokratické spoločnosti sa stanú vecou minulosti, pokiaľ nedôjde k „dôstojnému návratu imigrantov“.

    Nyborg nie je jediný, kto varuje pred vypuknutím katastrofického scenára v Európe. Minulý týždeň varoval europoslanec Švajčiarskej ľudovej strany Roger Köppel, že Európa sama seba zruší pre megalomanský projekt otvorených hraníc. Hrozbu vzniku rozsiahleho konfliktu v Európe čoraz viac zdôrazňujú aj generáli v severských krajinách. 

    - Reklama -