No to je výkon. Matovič ušetrí za detektor lži. Neuveríte prečo

    0
    Ján Marosz ako tieňový minister dopravy (Autor: obycajniludia.sk)

    Obyčajní ľudia sa vyznačujú bojom proti korupcii. Na vlastnej koži sa s ňou stretol aj Matovičov poslanec Ján Marosz. „Bolo to za vlády Ivety Radičovej, keď nominant SP v Žiline si písomne vypýtal úplatok,“ približuje Marosz so slovami, že s takou požiadavkou sa nestotožňuje. Podľa jeho slov sa v tom čase zaoberal prenájmom malého pozemku od SPF (Slovenský pozemkový fond, pozn. red.).

    „Vedel som, že tam sú nejaké podozrivé praktiky na tomto úrade, ale toto ma teda naozaj akože dorazilo,“ približuje Marosz s tým, že spolu so svojou manželkou uvažoval, ako sa zachovať. Následne zvolil potup, ktorý bol podľa jeho slov napínavý, a zavolal na Úrad boja proti korupcii s vyvrcholením, že pán, ktorý o úplatok žiadal, bol podmienečne odsúdený. „Pre mňa bola satisfakcia, že bol postavený mimo verejnú službu,“ prezradil Marosz.

    Podľa jeho slov mu je ťažko aj z toho, že vidí politikov okolo seba, akým spôsobom vyciciavajú a tunelujú tento štát. „Aby som neskončil ako ten oťažený, smutný, chorý, zviazaný Robert Fico, na ktorého je zavesených toľko pijavíc a je to v podstate troska alebo nešťastný človek,“ začal veľkolepo Marosz a pokračoval, že pokiaľ bude v politike, v živote sa vyvaruje všetkým praktikám, ktoré budú súvisieť s korupciou.

    „Ja aj moji blízki spolupracovníci sa zriekame v túto chvíľu akýchkoľvek korupčných praktík. A robím to len preto, lebo korupcia robí zo mňa neslobodného človeka,“ uzavrel.

    Zdroj: Facebook/Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti

    - Reklama -