Nemôžu byť celebritami prostitútky, neznámi herci a vagabundi. Fico mal prvý prejav po operácii srdca

    0
    Robert Fico (Autor: Reprofoto: Facebook Smer-SD)

    Na sneme Združenia miest a obcí Slovenska Fico konštatoval, že nemôže súhlasiť s obrazom Slovenska, ktorý sa „umelo vytvára v niektorých médiách a v opozícii“. Podľa premiéra sa úmyselne zatajujú pozitívne správy a negatívne sa rozvíjajú, pričom sa pracuje s najhoršími ľudskými vlastnosťami, ako je závisť a nenávisť.

    „Mám záujem, aby sa nasledujúce štyri roky hovorilo o dobrých veciach, aby sa hovorilo o dobrých ľuďoch. Aby ste mali možnosť aj vy predstaviť to, čo ste urobili a možno aj predstaviť z vášho prostredia ľudí, ktorí sú skutočnými celebritami. Nemôžu byť celebritami, prepáčte, prostitútky, neznámi herci, vagabundi. Toto musí na Slovensku skončiť! Človek, ktorý robí a má výsledky. To musí byť slovenská priorita,“ konštatoval Fico vo svojom prejave.

    Fico zároveň prisľúbil urobiť maximum pre udržanie dobrých vzťahov s predstaviteľmi samospráv. „ZMOS bude mať naďalej u mňa vždy otvorené dvere,” zdôraznil. Vyzdvihol fakt, že sa jeho vláde podarilo dodržať sľuby, ktoré pred rokom osobne deklaroval pred delegátmi snemu ZMOS, pričom poukázal aj na zvýšenie podielu z príjmov z dani fyzických osôb pre samosprávy na 70 percent.

    Robert Fico reční na sneme ZMOS

    Zdroj: Facebook/Smer-SD

    - Reklama -