Nech žije premiér. Nech vláda Fica nemá konca. Česť vláde Róberta Fica. Viete kto je taký plamenný fanúšik?

    0
    Robert Fico, predseda vlády SR (Autor: SITA)

    Zahoranský, ktorý Roberta Fica nazýva Róbertom, je, zdá sa, jeho oddaným fanúšikom. A Pčolinským je posadnutý odvtedy, ako sa s ním pokúsil diskutovať o politike. Hoci je z Humenného, neváhal za ním dokonca pricestovať do Bratislavy a vyhľadať ho osobne. Pčolinský o tom napísal aj článok na webe Konzervatívneho výberu v snahe, že to pomôže. Nepomohlo.

    Dorazil ho

    Hromada správ, snaha o telefonické skontaktovanie či dokonca takmer osobné stretnutie. Čoho všetkého je absolvent Univerzity Komenského v Bratislave ešte schopný? Peter Pčolinský by mohol rozprávať. Najnovšie o Ficovom nadšencovi opäť informoval. Dostáva totiž od neho maily, ktoré nemajú koniec. „Pán Vladimír, ktorý svoj zdravotný hendikep zneužíva ako ospravedlnenie svojho konania, ma napriek všetkému dodnes obťažuje. Opäť som nereagoval a ignoroval ho, ale dnes ma dorazil,“ píše Pčolinský. A dôvod? Narodeniny Roberta Fica. Pčolinský teda, samozrejme, dostal mail, ktorý ho ospevuje. Vyznanie nezabudol Zahoranský zavesiť aj na Facebook, k ďalším príspevkom, v ktorých je hlavnou témou posledných dní kto iný, ako Peter Pčolinský.

    Dar slovenského národa

    Ficove narodeniny vyšli príznačne – na sviatok Sedembolestnej Panny Márie. Zahoranský sa rozplýva nad tým, že drahý pán premiér by mal byť premiérom najlepšie ešte ďalších 51 rokov. „Drahý pán premiér, drahý predseda strany, drahý priateľ, v tebe sa snúbi česť, charakter, ľudskosť, morálka, úcta a zodpovednosť, prezieravosť a odvaha v myslení a rozhodnutiach, veľký rešpekt a úcta k Slovensku, k poctivej práci ľudí na Slovensku,“ píše a pokračuje: „Vy nás obdarúvate každý deň dobrými rozhodnutiami v politike. Dávaš nám dary pokoja v politike, pozitívnej perspektívy a nádeje do každodennej práce,“ ospevuje Fica fanúšik, pričom mu vôbec neprekáža, že raz mu vyká, inokedy zas tyká.

    Fico je podľa neho darom slovenského národa v európskej politike, okrem toho milujúci otec a zodpovedný politický líder. V iných príspevkoch ho však napríklad neváha prirovnať k Saganovi. „Róbert Fico v politike je ako Peter Sagan v cyklistike. Obaja výborní a zo Slovenska,“ nešetrí komplimentmi Zahoranský. Ako tvrdí, ešte nikdy nevolil zle, a ani nemôže, pokiaľ je tu Ficova vláda. “Nech vláda Fica nemá konca. Česť vláde Róberta Fica,” vyhlasuje. Prečo poslal svoje dlhosiahle vyznanie Pčolinskému, nevedno. Ten ho síce ignoruje, ale určite dúfa, že toto obťažovanie sa skončí, a to čo najskôr.

    Celé znenie e-mailu môžete nájsť TU
     

    - Reklama -