Nebyť nás, kopance do hlavy od magorov by boli ututlané. Je to výsledok práce hochštaplera Kaliňáka a neschopného Gašpara, udrel saskár

    0
    prezident Policajného zboru SR Tibor Gašpar a minister vnútra SR Robert Kaliňák (Autor: TASR)
    O policajnej naháňačke, ktorá sa skončila násilným zákrokom proti mladej vodičke a teraz už aj obvinením policajtov, píše Ľubomír Galko na svojom facebookovom profile. Trojicu mužov z Policajného zboru prepustili už v marci, ale postavia ich aj pred súd. Všetci chcú uzavrieť dohodu o vine a treste, ale to už záleží na priebehu procesu. 
     
    Podpredseda SaS poukazuje na to, že na brutalitu policajtov v tomto prípade upozornila verejnosť a médiá. Spočiatku sa na internete objavila totiž iba prvá časť videa z policajnej naháňačky, ktorá sa končí zastavením vozidla. Následná brutálna bitka mladej šoférky sa dostala na web až pol roka po zásahu. Zazneli aj špekulácie o tom, či nešlo zo strany polície o snahu „ututlať“ celú záležitosť, a presne na to naráža aj Galko. 
     
    „Toto je typický príklad situácie, keď ak by sme v spolupráci spoločne nezapracovali – médiá a následne my v opozícii v brannobezpečnostnom výbore, a nebúšili do toho, brutalita týchto policajtov by zostala nepotrestaná a bola by ututlaná. Falošná solidarita je dnes v PZ pod vedením hochštaplera a podvodníka Roberta Kaliňáka a neschopného prezidenta PZ Tibora Gašpara základným pravidlom fungovania. Je to výsledok ich práce,“ obvinil Galko ministra a šéfa polície. 
    V závere svojho statusu exminister obrany dodáva, že neobhajuje drogy za volantom, ktoré sa u zadržanej vodičky preukázali, ale nesúhlasí so spôsobom, akým bola zadržaná. „Drogy neobhajujem a tá vodička, čo pod ich vplyvom sadla za volant, nech dostane spravodlivý trest. Ale väzenie alebo podmienku, a nie kopance do hlavy od magorov, čo sa nikdy policajtmi nemali stať a robia hanbu všetkým slušným a čestným policajtom,“ konštatuje Galko na sociálnej sieti. 
     
     
    - Reklama -