Náhody neexistujú? Tohto človeka stretol náš poslanec v zahraničí

    0
    Na snímke opozičný poslanec NR SR za stranu SaS Martin Klus (Autor: TASR)
    Člen SaS a poslanec parlamentu Martin Klus sa vydal na cesty a stretol svoju politickú inšpiráciu v podobe kanadského premiéra. Na sociálnej sieti Facebook zdieľal fotografiu, na ktorej po jeho boku stojí Justin Trudeau so svojím typickým úsmevom pre novinárov. 
     
    „Náhody vraj neexistujú. Tak som sa včera pri prehliadke kanadského parlamentu stretol s pre mňa momentálne najinšpiratívnejším predsedom vlády Justinom Trudeauom a prehodili sme pár slov,“ napísal k fotke Klus. 
     
    Klus, ktorý sa chce uchádzať o miesto predsedu Banskobystrického samosprávneho kraja, priznal, že Kanada nie je dokonalá, ale páči sa mu politika, ktorú presadzujú kanadskí liberáli. „Hoci táto krajina má ďaleko k dokonalosti, tunajší liberáli už druhý rok ukazujú, čo všetko sa dá, keď sa hľadajú spôsoby,“ uviedol poslanec a uzavrel svoj status sériou „heštegov“. 
     
    Práve Trudeau je po celom svete obdivovaný liberálmi pre jeho otvorený prístup k riešeniu migračnej krízy a pokrokové názory napríklad aj na manželstvá homosexuálov a LGBT komunitu všeobecne. 
     
     
    - Reklama -