Moslimovia nás chcú povraždiť, prečítajte si Korán. A eurofili si s nami vytierajú podlahu, zahrmel Geert Wilders

    0
    Wilders (Autor: TASR)

    Wildersova Strana pre slobodu (PVV) svoj volebný program zhrnula na jednu stránku A4. Wilders v kocke hlása, že Holandsko bývalo krásnou krajinou, ale pod vedením premiéra Marka Rutteho sa z Holandska stáva islamská krajina. V programe, ktorý Strana pre slobodu zverejnila už v auguste, Wilders sľubuje, že nechá zatvoriť všetky mešity. „Vrátim vám vašu krajinu,“ sľubuje doslova. Vraj Holanďanom vráti slobodu a kultúru.

    PVV nechce dopustiť, aby sa z Holanďanov stali cudzinci vo vlastnej krajine, čo sa podľa názorov politikov tohto zoskupenia už deje. Preto tiež chcú zakázať Korán. „Moslimovia nás chcú zavraždiť. Keď si prečítate Korán, nebudete o tom mať pochybnosti,“ hovorí tiež Wilders.

    Celý holandský text nájdete TU.

    Patrí sa tiež pripomenúť, že Wilders stojí pred súdom, lebo sa neprijateľným hanlivým spôsobom vyjadroval na adresu Maročanov.

    Vedľa islamu Wilders bojuje tiež proti EÚ. „Eurofili z Bruselu si vytierajú podlahu s našou suverenitou, identitou a prosperitou, ak neschválime dohody, o ktoré nestojíme, ako sa to stalo v prípade dohody s Ukrajinou, pri ktorej nás držali pod krkom,“ hrmí Wilders.

    - Reklama -