Mladá generácia je ohlúpnutá ešte viac ako za normalizácie. Najväčší des dnešnej Európy, varuje Václav Klaus

    0
    Bývalý český prezident Václav Klaus (Autor: TASR)
    Aj keď sa o brexite hovorí ako o ľudovej vzbure, Václav Klaus ju podľa svojich slov zatiaľ nevidí.
     
    Stále ešte pre drvivú väčšinu Európanov systém elementárne funguje, ľudia sú relatívne bohatí, môžu si dovoliť ísť na tie svoje dovolenky do južných končín. Že pribúda ľudí, ktorí pootvárajú oči a začínajú vidieť rozdiel medzi skutočnosťou a oficiálnou propagandou, to asi áno,“ myslí si Klaus a hovorí, že by bol rád, keby sa ľudovú vzburu skutočne podarilo vyvolať a dať jej správny smer.
     
    Establišment je však podľa jeho názoru stále nesmierne mocný, nesmierne manipulujúci.
     
    Indoktrinuje najmä mládež a deti. To je najväčší des dnešnej Európy. Z toho pramenia aj všetky tie pôvabné žartíky o tom, ako dôchodcovia v Británii prehlasovali mladých progresívnych Európanov. Tá mladá generácia je zmanipulovaná úplne. Mladá generácia je ohlúpnutá,“ povedal s tým, že súčasná miera indoktrinácie mládeže je porovnateľná s manipuláciou a indoktrináciou mládeže za komunizmu v jeho neskoršej ére.
     
    Pôvodný text TU.
     
    Povedal by som, že miera indoktrinácie v 80. rokoch bola slabšia,“ dodal.
     
    Hlúposti dnešnej europeistickej doktríny, tak jej apoteózy nadnárodných, celokontinentálnych štruktúr, ako všetkých gendrovo-multikultúrnych postojov, to všetko hlásajú zapálení ľudia, ktorí to myslia vážne. Zapálený a vážne hovoriaci propagandista v 80. rokoch už nebol,“ uzatvára Klaus.
     
    - Reklama -