Manželka exposlanca Smeru Jánoša prehovorila o jeho kšeftoch: „Vždy mi hovoril: Takto sa zarába“

    0
    Iveta Jánošová, exmanželka bývalého poslanca za Smer Vladimíra Jánoša (Autor: ReproFoto: Facebook)

    Bývalá manželka exposlanca Vladimíra Jánoša prezradila detaily kšeftov s peniazmi svojho manžela. Okrem iného priznala, že Jánoš mal v čase, keď bol poslancom, blízko najmä k premiérovi Ficovi. Kaliňáka vraj nazýval balkánskym cigánom. Informujú Topky.sk.

    Priznanie je zachytené na videu, ktoré zverejnil jej právny zástupca Ivan Katrinec. „Viem, že ako sa stal poslancom, začal sa stýkať s pánom Čičmancom, generálnym riaditeľom Hornonitrianskych baní. Boli chvíle, keď som videla, že doniesol v hnedom sáčku bankovky. Boli ešte v korunách. Veľké množstvo. Vždy mi hovoril: „Takto sa zarába. Toto si ešte nevidela. Nosil to v takých 3-mesačných intervaloch,“ povedala Iveta Jánošová vo videu.

    Peniaze balil do alobalu

    Jánošovej právny zástupca sa počas nakrúcania videa exposlancovej bývalej manželky pýtal, koľko peňazí mal Jánoš v balíčkoch. „Mohlo ich byť v takých sto zviazaných balíčkoch. On mi povedal, aby som mu išla zobrať alobal a zabaliť to tam,“ odpovedala.

    „Toto bolo tak už od toho roku 2006 a už v roku 2010 disponoval obrovským množstvom peňazí. Zabezpečil si tú obrovskú vilu v Bratislave. Prerábal ju, vymenil tam parkety, kúpil taliansky mramor, kryštálové lustre,“ tvrdí exmanželka.

    Bývalý poslanec NR SR (SMER-SD) Vladimír Jánoš sa vzdal poslaneckého mandátu aj funkcie okresného šéfa Smeru-SD v Prievidzi po medializácii jeho konfliktov s manželkou, s ktorou je v rozvodovom konaní. Trestnému stíhaniu bude čeliť na slobode.

     

     

    BEZ KOMENTÁRA…

    Posted by Ivan Katrinec on 3. november 2015

     

    - Reklama -