Majte deti! Inak to bude pre Európu katastrofa. Hlina bije na poplach

    0
    Alojz Hlina (Autor: TASR)

    Dan Brown vo svojej knihe hovorí, že Zem nedokáže zvládnuť stále narastajúcu populáciu, že svet je preľudnený a niečo sa musí stať, aby sa katastrofa odvrátila. Ako Hlina uvádza, v čase, keď sa v kinách hrá tento film, v Bratislave sa koná konferencia o rodinnej politike. „Na tejto konferencii sa zase rozprávalo ústami viacerých rečníkov, že Európa vymiera. Vymiera a ak niečo neurobíme, tak to bude pre Európu katastrofa. Tak ako teda? Populačná explózia alebo vymieranie? Kde je pravda?“ pýta sa Hlina.

    Ako ďalej píše, Európania vymierajú. Kritizuje, že spohodlneli a už viac nechcú mať deti. Za katastrofu považuje názor, že deti sú na príťaž. „Ekonómovia môžu vytvoriť niekoľko variácií dôchodkových systémov a donekonečna sa hádať, ktorý je lepší. Poviem vám, ktorý je najbezpečnejší, najgarantovanejší, najviac krytý zlatom: DVD dôchodkový systém. DVD znamená Dobre Vychované Dieťa,“ vysvetľuje.

    Hlina radí všetkým Slovkákom a Európanom, aby mali deti a dobre ich vychovali. „Ak tak urobíte, je predpoklad, že sa o vás na dôchodku postarajú a pomôžu vám. Tento dôchodkový systém nemôže zbankrotovať, peniaze z týchto fondov sa nemôžu stratiť, politici ich nemôžu rozkradnúť,“ píše.

    Ako na záver dodáva, tento systém bude asi jediný, ktorý bude zaručene fungovať a ktorý sa nezrúti. Hlina tiež uviedol, že strana KDH bude predkladať návrhy, aby sa systém DVD postupe zaviedol.

    Autor: luc

    - Reklama -