Len pokračujte a aj vy dostanete. Danko sa vraj pustil do Nicholsonovej a mal ju nazvať Harrym Potterom

    0
    Lucia Ďuriš-Nicholsonová, Andrej Danko (Autor: TASR)
    Podľa toho, čo píše Nicholsonová na svojom oficiálnom facebookovom profile, od nej Andrej Danko chcel, aby prerušila rokovanie vždy, keď do sály vstúpi Igor Matovič a to až do chvíle, kým zase neodíde. 
     
    „Aj ja, aj Béla Bugár sme mu (Dankovi) vysvetlili, že rokovací poriadok chápe vykázanie poslanca ako jeho neospravedlnenú neúčasť na rokovaní. Keď som v tom pokračovala, povedal mi: Len pokračujte a aj vy dostanete,“ uvádza Nicholsonová na sociálnej sieti. 
     
    Danko sa podpredsedníčky parlamentu údajne opýtal, ako si dovoľuje robiť si na Facebooku srandu z toho, že pobozkal svoje kapitánske výložky. „Povedala som mu: Pán predseda, veď polovica Slovenska si z vás robí srandu.“ 
     
     
    Tým sa však výmena medzi Dankom a Nicholsonovou, podľa jej interpretácie, neskončila. „Potom mi ešte povedal, že som hanba, lebo vyzerám ako Harry Potter – čo inak považujem za celkom vtipné, keby to nepovedal predseda NR SR na pôde parlamentu,“ konštatuje poslankyňa za SaS. 
     
    Nicholsonová priznáva, že vo chvíli krátkej konfrontácie s Dankom neboli zapnuté mikrofóny. Existuje však údajne videozáznam, ktorý si poslankyňa vyžadala. 
     
    „Nejdem z toho robiť haló, je to len jedna časť mozaiky súčasného parlamentu, ktorého koaličná väčšina o chvíľu požehná novú vládu,“ uzatvára svoj status Nicholsonová. 
     
     
    - Reklama -