Lámu ho. Dá sa Kramár na politiku?

    0
    Maroš Kramár vo filme Únos (Autor: TASR)

    Verejnosť ho pozná a aj ho vždy bude poznať v prvom rade ako herca. Maroš Kramár však nemá problém otvorene povedať svoj názor aj smerom k aktuálnemu spoločensko-politickému dianiu v krajine, o čom svedčí napr. aj jeho minulotýždňová účasť na protikorupčnom proteste študentov v centre hlavného mesta, prípadne nedávne vystúpenie v národnej rade.   

    Viac o protikorupčnom proteste TU.

    „U Maroša je situácia taká, že uňho to všetko už bublalo veľmi dlho. Hnevalo ho, čo sa tu deje. Keď dostal príležitosť, tak povedal, ako to cíti. Myslím, že preto to malo takú pozitívnu odozvu a asi trafil klinec po hlavičke,“ prezradila na margo Kramárových posledných verejných vystúpení vo videorozhovore pre denník Nový Čas jeho manželka Nataša, ktorá, mimochodom, v minulosti pracovala na jednom z ministerstiev.

    „Nerada by som ho videla v politike. Aj dnes riešil jednu dilemu a ja som jednoznačne povedala nie,“ rezolútne vyslovila Kramárova polovička, ktorá naznačila, že by sa mal držať svojho hereckého remesla.

    „Dúfam, že sa toho bude držať a bude hrať divadlo a že politiku nebude robiť, lebo si myslím, že by bol veľmi sklamaný,“ vyslovila nádej Kramárova partnerka.

    Tá na otázku redaktorky, akú dilemu vlastne jej manžel riešil, nechcela odpovedať.

    „Nebudem to komentovať,“ dodala s úsmevom. Nato sa ju redaktorka snažila aspoň trošku podpichnúť a spýtala sa pani Nataše, či by jej manžel nemal záujem stať sa prezidentom.

    „Myslím, že máme veľmi dobrého pána prezidenta, a verím, že sa ešte dlho bude starať o naše veci verejné,“ zložila kompliment  súčasnej hlave štátu.

    „On ledva stíha tie svoje pracovné povinnosti, dosť nestíha svoju rodinu a keby mal ešte teraz niekde riešiť nejakú inú vysokú funkciu, tak to by určite nezvládol,“ vyvrátila akékoľvek politické špekulácie manželka.

    Tá by radšej v politike, respektíve verejnom živote, videla dnešnú mladú generáciu, pričom tiež prezradila, že s deťmi sa doma bavia aj o politike. Manžela však chce od politického prostredia ochrániť.

    „Tie vzťahy sú tak strašne komplikované… Tá chobotnica je naozaj skoro všade, a keď chce zostať takým, akým je, a rozdávať radosť v divadle, tak tá politika by ho zvalcovala,“ dodala na záver žena, ktorá stojí po boku populárneho herca už od roku 1999.

    - Reklama -