Kto zaplatí odškodné?! Markéta Šichtařová udrela na aktivistov z hnutia MeToo, ktorých hlavný symbol sa rúca

    0
    Ekonómka Markéta Šichtařová (Autor: TASR)

    Agentúra AP uviedla, že obvinenie slávneho herca Kevina Spaceyho zo sexuálneho obťažovania osemnásťročného mladého muža stiahli. Obvinenie Spaceymu skomplikovalo hereckú kariéru. Spacey zmizol z niekoľkých filmov. Neobjavil sa ani v poslednej sérii seriálu Dom z kariet, čo fanúšikovia hlasno kritizovali.

    Ekonómka Markéta Šichtařová rozhodnutie americkej prokuratúry privítala. Podľa nej sa ukázalo, že aktivisti ešte nemôžu kdekomu zasahovať do života. Len by vraj rada vedela, kedy dostanú podobnú stopku aj ďalšie červené nápady tých, ktorí si myslia, že vedia lepšie než ostatní, ako majú ľudia žiť svoje životy, ako majú vychovávať svoje deti, kedy sa majú vrátiť do práce, kam smú cestovať, aby ubudlo turistov, a podobne.

    „No v poriadku, no… Tak teda #MeToo začína už pomaly požierať svoje vlastné deti, ako sme, samozrejme, (skoro) všetci čakali… Potiaľ v poriadku. Ale čo ďalšie záležitosti, ktoré tiež vymysleli vtáčiky rovnakého červeného razenia? Čo odškodné za zničené karburátory pre prímesi z repky? Čo odškodné za deti odobraté rodičom? Čo odškodné za vysušenú krajinu spôsobenú dotačnou politikou? Všetko má rovnakého menovateľa: predstavu, že niekto môže beztrestne zasahovať iným do života. Kedy aj tu revolúcia začne požierať revolucionárov?“ spýtala sa.

    Zdroj: Facebook/Marketa Sichtarova

    - Reklama -