Kto pôjde na konferenciu, je obyčajný lúzer, rozhorčil sa liberál

    0
    Richard Sulík, predseda SaS (Autor: SITA)

    Vládne nám banda zlodejov, to už všetci dávno vieme. Najviac sa to pritom prejavuje v IT oblasti, tvrdí Sulík vo svojom komentári na portáli HNonline.sk.  „Rôzne webové portály za státisíce eur v reálnej hodnote pár percent obstarávacej sumy to dokumentujú najlepšie. Jedna rozkrádačka za druhou. Mám silné pochybnosti, že v oblasti IT existuje čo len jedno korektné výberové konanie,“ zamyslel sa.

    Buď zlodej, alebo lúzer

    Podľa neho je paradoxom, že vláda, ktorá neustále kladie podnikateľom pod nohy prekážky, chce teraz podporovať startupy, teda začínajúce projekty. Okrem toho, ešte aj za horibilnú sumu. Dôležitá je však jedna vec a to, že premiér si môže urobiť ďalšiu fajku na nástenke sľubov. Celá táto paráda má vyjsť na viac ako milión eur, čo u viacerých vyvolalo vlnu nevôle.

    Konferencia bude trvať týždeň. Kto však na ňu skutočne pôjde? „Teraz už len nejako dostať zopár ľudí na konferenciu, ktorí budú robiť štafáž tomuto divadlu na čele s Kawasakim za 60 litrov. Kto sa na tejto akože svetovej konferencii zúčastní, dá jasne najavo, že buď patrí zlodejom, alebo by k nim chcel patriť, ale doteraz sa mu to nepodarilo, a teda, je jeden z lúzrov, ktorí sa nedokážu čestne živiť,“ odkazuje Sulík.

    Slušný a čestný človek by sa podľa neho na takomto niečo nemohol zúčastniť. Kto chce totiž počuť Kawasakiho rady, môže si kúpiť aj knihu, a nie podporiť akciu, kde len prednášajúci zinkasujú 60-tisíc eur.

    Celý komentár Richarda Sulíka si môžete prečítať TU.
     

    - Reklama -