Krviprelievanie a násilnosti. Tak sa podľa amerického analytika skončia protesty proti Trumpovi

    0
    Polícia rozháňa protesty proti prezidentovi Trumpovi (Autor: TASR)
    Podľa Martina Armstronga sa neustále protesty odporcov Donalda Trumpa a napádanie zo strany mnohých predstaviteľov zábavného priemyslu v USA neskončia dobre. Na rad má prísť násilie a „krvi v uliciach“ vraj nebude koniec. „Nepokoje sa budú iba stupňovať a ľavica sa vždy uchýli k násiliu,“ píše Armstrong na svojom webe, ktorý sa venuje cyklickým analýzam. 
     
    Armstrong tvrdí, že aj samotné odovzdávanie cien ako napríklad Grammy sa po Trumpovom nástupe premenilo na spŕšku „rýchlych politických vyhlásení“. Tento renomovaný americký analytik ďalej varuje, že protesty proti Trumpovi, ktoré boli doposiaľ len lokálneho významu, aj keď sa do nich zapojili tisícky ľudí, už čoskoro prerastú do omnoho väčších nepokojov. 
     
    „Toto všetko smeruje k násiliu. Potom zareaguje polícia a začnú sa sťažnosti, že Trump vedie policajný štát. To iba rozdelí krajinu na kusy. Mnohí z týchto protestujúcich nie sú ani dosť starí na to, aby mohli voliť. Učitelia ich uvoľnia z hodín, aby mohli protestovať proti Trumpovi, a keď sa ich pýtajú, prečo protestujú, tak ani nerozumejú, o čo vlastne ide,“ píše Armstrong. 
     
    Smerovanie ku krviprelievaniu však nie je podľa Armstronga v americkej spoločnosti nič nové. „Toto je súčasť cyklu občianskych nepokojov. Bude to najväčší vrchol občianskych nepokojov v americkej histórii,“ varuje.
     
    Nejde vraj o žiadnu fikciu a v Armstrongovom texte padajú aj konkrétne mená, medzi ktorými nechýba ani bývalý šéf Bieleho domu. „Už teraz je to veľké vzhľadom na pokusy blokovať a zvrhnúť Trumpovu administratívu. Obama, Nancy Pelosiová a Chuck Schummer, oni všetci podnecujú toto násilie,“ vyhlasuje Armstrong s tým, že Pelosiová ako šéfka demokratov odmieta komunikovať s novým prezidentom. 
     
    Armstrongov model ekonomickej dôvery je mimoriadne presný už viac ako 30 rokov a pomocou neho sa podarilo na deň presne predpovedať napríklad krach spoločnosti Savings and Loan z 80. rokov minulého storočia či kolaps japonskej burzy. Už pred niekoľkými rokmi Martin Armstrong varoval pred vznikom občianskych nepokojov, ktoré majú nastať v blízkej budúcnosti. 
     
    - Reklama -