Kramár v parlamente naložil politikom. Už teraz ľutuje herca, ktorý bude hrať Danka

    0
    Na snímke herci vpravo Kristína Farkašová a vľavo Maroš Kramár počas diskusie "Zrušme Mečiarove amnestie, osloboďme spravodlivosť" v NR SR (Autor: TASR)

    Herec Maroš Kramár bol dnes prítomný v parlamente a okrem doby mečiarizmu bez servítky kritizoval aj aktuálnu politickú situáciu v krajine. „Skutok sa stal, treba ho riešiť, nie že sa nestal,” povedal Kramár. Podľa informácií HNonline bol herec šokovaný nízkou účasťou politikov na diskusii a obvinil ich, že za aktuálny stav v krajine môžu oni.

    „Sme si nepriateľmi sami sebe, už nemáme Čechov, už sa nehádame s Maďarmi, máme ich vo vláde. My sami si škodíme a ešte tých ľudí aj volíme,” skonštatoval herec a svoje povedal aj na predsedu parlamentu Andreja Danka, ktorý mal za ním prísť počas natáčania filmu v parlamente. „'Zdravím, vybavil som vám to natáčanie, dúfam, že o pár rokov nebudete natáčať film o mne.' Svojho hereckého kolegu som sa spýtal, že kto to je, nepoznal som ho. Vtedy Danko nebol ešte kapitánom ani módnym návrhárom,” ironicky útočil na šéfa národniarov.

    „Každopádne už máme námet na výbornú frašku. Bude to pekná fraška, ak to budeme natáčať,“ pokračoval herec s tým, že už teraz ľutuje herca, ktorý sa bude musieť učiť siahodlhé monológy o ničom.

    - Reklama -