Krajniak sa tvrdo pustil do Šebeja pre Sorosa: Nemám rád toho veľkého podvodníka

    0
    Milan Krajniak a František Šebej (Autor: TASR)

    Poslanec Sme rodina Milan Krajniak sa obul do svojho kolegu z parlamentu Františka Šebeja z Mostu-Híd, ktorý je predsedom Zahraničného výboru NR SR. Dôvodom bolo, že Šebej povedal, že maďarská kampaň proti Georgovi Sorosovi nie je kritikou samotného finančníka, ale je antisemitská a ak to niekto chápe inak, nerozumie podľa neho svetu.

    „Podľa mňa svetu nerozumie Šebej a myslím, že mu ani nechce rozumieť. Sorosove mimovládky sa aktívne zapojili do organizovania migračnej vlny, spolupracujú dodnes s pašerákmi ľudí v Stredomorí. Migračná vlna v roku 2015 priamo ohrozila Maďarsko, Orbán postavil plot a po ňom aj Rakúšania. Ukázalo sa, že Orbán a V4 mali v otázke migrantov pravdu,“ píše Krajniak na svojom Facebooku.

    Zároveň kollárovec pokračuje, že pre neho Soros nie je žiaden filantrop, ale človek, ktorý presadzuje svoje ultraliberálne videnie sveta bez ohľadu na tradičné hodnoty. „Používa na to peniaze zarobené finančnými špekuláciami, ktoré pripravili o úspory milióny ľudí po celom svete – najmä chudobných. Podľa mňa takýto človek nemá žiadne morálne právo kázať, akú politiku by jednotlivé národné štáty mali robiť,“ neberie si servítku pred ústa poslanec a dodáva, že hoci nemá rád Sorosa, tak má rad izraelského premiéra Benjamína Netanjahua.

    „Stačí na antisemitizmus len to, že nemám rád jedného veľkého podvodníka, ktorý je zhodou okolností židovského pôvodu? Ak si zaplatím bilbordy, na ktoré dám Ficovu fotku s podobným nápisom, ako je na protisorosovských bilbordoch Nedovoľme, aby sa Fico smial ako posledný, potom budem antislovakista? Pýta sa Krajniak s tým, že niektorí ľudia sú dobrí a niektorí zlí, a niektorí hľadajú argumenty, a iní iba nálepkujú druhých.”

    - Reklama -