Kollárovci majú na kandidátke bývalú mafiánsku paničku, po ktorej už išla polícia. Jej niekdajších partnerov popravila mafia

    0
    Petra Krištúfková nie je podľa portálu Aktuality.sk vďaka preferenciám strany Sme Rodina ďaleko od toho, aby sa dostala do parlamentu, kandiduje z piateho miesta na kandidátke. Pri jej mene je uvedené, že pôsobí ako manažérka. Podľa medializovaných informácií išla po Krištúfkovej v minulosti polícia. 
     
    „Petra Krištúfková ako zákonná zástupkyňa svojej dcéry, ktorej otcom bol zavraždený Róbert Dinič, v roku 2000 predala lukratívnu budovu istej spoločnosti na Kollárovom námestí v Bratislave, ktorej šestinový podiel po Diničovi zdedila jej dcéra,“ napísal Čas v roku 2013. 
     
     
    Krištúfková žila údajne aj s ďalším členom bratislavského podsvetia Petrom Havašim, ale to nemení nič na tom, že strana si za jej nomináciou stojí. „Je to jedna inteligentná samostatná baba, ktorá je veľmi platným členom tímu,“ uviedol hovorca strany Sme rodina Peter Pčolinský. 
     
    Tridsaťsedemročná žena je tiež bývalou partnerkou Borisa Kollára a má s ním dieťa. „Boris je môj, zdôrazňujem, bývalý partner. Už roky netvoríme pár. Ostali sme však veľmi dobrí priatelia,“ uviedla Krištúfková ešte vlani pre Nový Čas. V jej kvality verí aj Boris Kollár. „Je to jedna organizačne zdatná žena, šikovná, akčnejšiu a šikovnejšiu ženu nepoznám, pracuje pre stranu 10 hodín denne,“ uviedol ešte vlani Kollár, ktorý má 9 detí s 8 ženami. 

    Mafia 90. rokov 

    Bratia Eduard a Róbert Diničovci boli v 90. rokoch známymi postavami bratislavského podsvetia. Oboch zavraždili v roku 1998. Eduard prišiel o život pri výbuchu bomby, ktorú na neho nastražili pod chodníkom pri tenisových kurtoch, na ktoré chodieval. Jeho brata zastrelili o 5 mesiacov neskôr v bratislavskej Karlovej Vsi. Likvidáciu bratov Diničovcov polícia pripisuje konkurenčnej skupine sýkorovcov, ktorých za to súdia. 
     
    Práve Peter Havaši, ďalší z Krištúfkovej partnerov, je spájaný s mafiánskou skupinou sýkorovcov. Havašiho doslova popravili v júni 2004, keď jeho luxusné Porsche rozstrieľali samopalmi na križovatke výjazdu z bratislavského Prístavného mosta. Z prípravy vraždy Havašiho obvinili údajných členov gangu takáčovcov, ale súd ich oslobodil spod obžaloby pre nedôveryhodnosť svedka. 
     
    Celý článok si môžete prečítať TU.
     
    - Reklama -