Kollár tvrdo: Kostol budem brániť s mečom

    0
    Boris Kollár (Autor: TASR)

    Poriadne ho „grilovali“. Opozičný poslanec a líder hnutia Sme rodina Boris Kollár bol hosťom, respektíve respondentom portálu TVNOVINY.sk, kde odpovedal na rôznorodé otázky týkajúce sa nielen jeho strany, ale aj jeho súkromia či osobných názorov a postojov. 

    Celý rozhovor TU

    Podnikateľ a v súčasnosti šéf opozičného politického hnutia okrem iného povedal, že je „ochotný chrániť naše korene a náš spôsob života“, pričom vzápätí uviedol, keďže otázka smerovala k jeho názorovo-hodnotovej orientácii, že: „Som hriešnik, ale budem posledný pred kostolom s mečom, ktorého budú musieť zabiť, aby ho mohli zbúrať. Keď toto je konzervativizmus, tak potom som konzervatívny.“

    S doterajšou činnosťou svojej strany je spokojný, zdôraznil však, že politickú líniu strany neudáva Milan Krajniak, ako sa už neraz v médiách povrávalo.

    Kollár sa tiež vyjadril, že nemá problém podporiť návrh akejkoľvek strany v prípade, že ide o rozumné zákony. Jedným dychom tiež dodal, že zo spolupráce na úrovni VÚC nevylučuje žiadnu stranu.

    Pri zmienke o nesystémovosti a neštandardnosti svojej partaje vytiahol protiargument.

    „Dali mi nálepku – neštandardný politik, neštandardná politická strana a tak nás chceli dehonestovať. Ale ja som si to osvojil, strašne rád to používam a nechcem sa toho vzdať,“ dodal.

    Na pretras prišla, samozrejme, aj téma  Kollárovho rozvetveného potomstva. Mnohí politici, ako aj bežní občania však Kollára za tento ´imidž´ pranierujú.

    „Ja sa o každé dieťa finančne postarám tak, aby mal veľmi vysoký životný štandard. Ľudia si však myslia, že sa im nevenujem. Tak to je veľký omyl,“ pripomenul Kollár, ktorý na záver aj vyslovil presvedčenie, že jedného dňa sa azda usadí s jednou ženou, no nateraz mu daný stav vyhovuje.

    - Reklama -