Kollár si nebral servítku pred ústa a pustil sa do kotlebovcov: Sú štandardná politická strana. Klamú a podvádzajú!

    0
    Boris Kollár (Autor: TASR)
    Poslanec Boris Kollár je okrem vystúpení, pri ktorých si nedáva servítku pred ústa, známy aj tým, že sám seba považuje za neštandardného politika a rovnako označuje aj svoje hnutie Sme rodina. Takzvanými „štandardnými stranami“ Kollár, takpovediac, opovrhuje a často na ne mieri svoju kritiku. Radí k nim najmä strany vládnej koalície, ale aj ďalšie politické zoskupenia. 
     
    Tentoraz umiestnil Kollár na „zoznam štandardných politických strán“ aj svojich kolegov z Ľudovej strany Naše Slovensko (ĽSNS). Nie je to pre nich však žiadna lichôtka, ako dokazuje stručná charakteristika toho, čo taká štandardná strana či politik musia podľa neho spĺňať, aby spadali do tejto kategórie. 
     
    „Viete, kto je pre nás štandardný politik? Alebo štandardná politická strana? No taká, čo klame, kradne a podvádza! Stačí, keď spĺňa len jeden bod! Kotleba a ĽSNS je štandardná strana. Klamú a podvádzajú! A smutné je na tom najviac to, že klamú vlastných voličov,“ píše Kollár na sociálnej sieti s niekoľkými výkričníkmi v závere. 
     
    Súčasťou Kollárovho statusu je ukážka z profilu člena ĽSNS Richarda Tokuševa, ktorý v jednoduchej tabuľke porovnáva Mariana Kotlebu s Jánom Lunterom. Pod fotkou Kotlebu sa píše, že ide do volieb do VÚC bez podpory strany, je proti migrácii, islamizácii Slovenska, LGBTI agende, NATO aj EÚ, zatiaľ čo pod Lunterovou fotkou je presný opak a nechýba pripomenutie, že Luntera podporila opozícia, ale aj koaličný Smer-SD. Kollár sa však proti tomu ohradil a trvá na tom, že prednedávnom jasne deklaroval, že v Banskej Bystrici jeho hnutie nepodporilo Luntera.
     
    Len pripomeňme, že práve Lunter a Kotleba sú najhorúcejšími favoritmi na post župana v Banskobystrickom kraji. Voľby predsedov vyšších územných celkov a poslancov krajských zastupiteľstiev sú naplánované na 4. novembra 2017. 
     
     
    - Reklama -