Kollár by sa na Vianoce najradšej naklonoval. A čo Matovič?

    0
    Boris Kollár, líder hnutia Sme rodina (Autor: SITA)
    “Pri darčekoch sa s ich matkami dohodnem. Ony vedia, čo tie deti chcú a ja to finančne zabezpečím,” uviedol. Samotný Štedrý deň je potom takmer vždy rovnaký. “Aj dnes sa budem snažiť ráno pozbierať všetky deti, ktoré sú v Bratislave a pôjdeme k môjmu priateľovi z detstva, ktorý je podnikateľ. Založil veľmi milú tradíciu. Za obchodom má dvor, kde zabezpečí občerstvenie a drobné darčeky pre deti. Stretáva sa tam 200 či 300 ľudí, všetko kamaráti. Som naučený tam s deťmi chodiť,” opísal Kollár.
     
    Večer deti zase rozvezie kam treba. “A už sa mi stalo, že som takto chytil aj tri štedrovečerné večere. A na konci dňa stíham aj polnočnú omšu. Je to veľmi komplikované, ale zábavné,” priznal.
     
    Silvester a oslavu Nového roka si už väčšinou necháva pre seba. “Ale trávil som ho už aj s deťmi. Ale ani Vianoce ani Silvester si neuzurpujem, že je to môj čas. Väčšinou sa podriadim rodine,” dodal Kollár.
     
    Líder OĽaNO-NOVA Igor Matovič tvrdí, že politika ho cez rok úplne pohlcuje, takže dnes bude mať konečne čas na seba. “Vianoce? Také úplne obyčajné a tradičné. Celé sviatky budeme na Spiši u svokrovcov a keďže svokor je po ťažkej mozgovej príhode, bude to aj o starostlivosti o neho. Silvester tiež obyčajný. Mrázik, štrnk a bum,” povedal pre TASR.
     
    - Reklama -