Koaličné dohody sú vlastne zbytočné, čitateľov treba kŕmiť negativizmom. Napíšte si najprv na papier mená lídrov inej možnej koalície, poradila Beňová novinárom

    0
    Monika Beňová (Autor: TASR)

    V úvode svojho príspevku na sociálnej sieti europoslankyňa priznala, že nerozumie logike niektorých novinárov. „Rozmrazovanie miezd poslancov NR SR prvýkrát po rokoch považujú za nemorálne, premiérov odkaz, že ak si platy nezmrazia aj naďalej, spojí hlasovanie s vyslovením dôvery vláde, popisujú ako vydieračské. Bugárov a Dankov odkaz, že to treba riešiť inak, za alibistický a definitívna dohoda, že sa platy zvýšia o symbolické 1 euro, je tiež predmetom hlúpych komentárov,“ zhrnula svoje dojmy z postupov časti tlače.

    „Čokoľvek sa v koalícii dohodne, je vlastne zbytočné, lebo čitateľom treba ponúkať najmä negatívne správy. A to sa týka tak včerajších komentárov na adresu Peťa Kažimíra, a aj dnešného odvolávania Kaliňáka,“ doplnila Beňová.

    „Vždy, keď idete napísať ďalší z takýchto ,komentárov', napíšte si najprv na papier veľkými písmenami mená lídrov tej inej možnej koalície: SULÍK, MATOVIČ, HLINA a KOLLÁR. Že či ste potom spokojnejší a pokojnejší,“ navrhla v závere dotyčným novinárom.

    - Reklama -