Kiska to odrazu dáva na Rostasa: vláda ho vraj nemá rada a ide po ňom. Celé to je vlastne sprisahanie. Malé rozmaznané decko. Je mi z vás smutno, pán prezident, odkazuje Blaha Kiskovi

    0
    prezident Andrej Kiska (Autor: TASR)
    Poslanec vládnej strany na sociálnej sieti píše, že sa „kauza Kiskových daňových podvodov“ zamotáva. „No výborne, kauza Kiskových daňových podvodov sa nám pekne zamotáva. Je to vraj konšpirácia,“ píše Blaha. Prezident totiž obvinil z úniku daňových informácií o jeho firme neznáme osoby a označil takéto zverejnenie informácií o jeho podnikaní za „zneužívanie štátnej moci“. 
     
    Nejde pritom o prvý kritický status Ľuboša Blahu smerovaný na adresu prezidenta. Len prednedávnom napísal poslanec o Kiskovi, že celú túto situáciu „dal najskôr na sedláka a potom na úplného Bašternáka“. V duchu tohto facebookového statusu, o ktorom sme písali TU, sa nesie aj ten najnovší. 
     
    „Kiska to odrazu dáva na Rostasa: vláda ho vraj nemá rada, a tak ide po ňom a celé to je vlastne sprisahanie. Kiska vlastne za nič nemôže, on je len úbohý plyšový macík, ktorému všetci ubližujú, fňuk, fňuk, aby prekryli, že oni sami sú bakaní… Však on vlastne nič neurobil, len chcel štátu ukradnúť 150-tisíc eur. Veď kto by mu to mohol vyčítať, anjelovi!? Však on je obeť! Ach, aký to chlapský postoj pána prezidenta! Najskôr sa vyhovárať na zlých účtovníkov, potom na zlú vládu, ale za nič na svete neprijať zodpovednosť. Fantastické! Ten Kiska je hotový Braveheart! O jeho odvahe sa raz budú písať legendy,“ píše Blaha. 
     
    V ironickom duchu sa nesie aj záver poslancovho odkazu prezidentovi. „Som ozaj hrdý, akého máme statočného prezidenta. On nie je len ´slušný pilier slušnosti´, on je aj ´statočný pilier statočnosti´. Len mu niekto dajte cumlík, aby sa nerozplakal. Spácha podvod, ale zlí sú všetci ostatní. A vyplakáva, obviňuje, vyhráža sa. Malé rozmaznané decko. Je mi z vás smutno, pán prezident. Veľmi smutno,“ konštatuje Blaha. 
     
     
    - Reklama -