Kiska je baštou slušnosti, volil by som ho znova. Stojme za ním, vyzýva Galko

    0
    Ľubomír Galko (Autor: TASR)

    „Stojme za prezidentom Kiskom. Lebo on je skutočne slušná hlava štátu oproti tým, čo tam boli doteraz a tým, čo by tam chceli byť,“ začal svoj status na sociálnej sieti exminister obrany Galko a dôvodil tým, že každý z nás spravil nejaké chyby. Súčasný prezident je podľa jeho slov jedna z mála slušných bášt Slovenska.

    Galko vyzval svojich priaznivcov, aby nedovolili „túto jednu z mála slušných bášt slušnosti infikovať jedom gaunerom“, ktorí sa hrabú ľuďom v osobnej dokumentácii a chrapúnsky zneužívajú informácie.

    „Robia to len a len preto, aby zrelativizovali svoje kriminálne činy – aby zrelativizovali svojich Bašternákov, peniaze v alobale, bývanie v bytoch daňových podvodníkov, zneužívanie a korumpovanie časti polície a prokuratúry,“ konštatoval s tým, že ide o likvidáciu kritikov a politických protivníkov mafiánskymi metódami, čím sa Slovensko pretvára na mafiánsky štát.

    „Toto im nedovoľme – spraviť z našej vlasti dokonalý mafiánsky štát. Preto stojme za Andrejom Kiskom. Ja za ním stojím. Ak by boli zajtra prezidentské voľby, volil by som ho znova,“ dodal, hoci v súčasnosti nie je jasné, či bude Kiska opäť kandidovať.

    Anonym, ktorý minulý týždeň poslal do viacerých redakcií odhalenie o Kiskových daňových nezrovnalostiach, včera prišiel s novými informáciami, podľa ktorých si hlava štátu neoprávnene uplatnila nadmerný odpočet 146 307 eur a navyše si neoprávnene znížila aj vlastnú daňovú povinnosť o 9 227 eur. Viac sme o tom písali TU.

    - Reklama -