Imigrant znásilnil švédske dieťa a úrady ho ochránili. Vytočilo to známeho ateistu, ktorý teraz odkazuje slniečkarom: Ak vás znásilnia, bude to spravodlivosť

    0
    Imigranti vo Švédsku (ilustračné foto) (Autor: SITA)

    Britský liberál, ateista a feminista Pat Condell, ktorého fanúšikom je aj známy evolučný biológ a ateistický autor Richard Dawkins, vraj v poslednom čase dostáva veľa e-mailov od švédskych žien, ktoré tvrdia, že sa už vo svojej krajine necítia bezpečne. Boja sa však otvorene niečo povedať, lebo by to mohlo mať dôsledky.

    „To neznie ako otvorená a liberálna spoločnosť, ale keď čítate všetky tie správy o Švédsku, chápete, prečo sa tak cítia.“ Pat Condell potom začína s dlhým zoznamom šokujúcich prípadov znásilnení v krajine.

    Dieťa znásilnené, násilník ochránený

    „Nedávno bolo imigrantom z tretieho sveta znásilnené trojročné dieťa. Švédske imigračné úrady však ukázali, kde je ich priorita. Násilníka presťahovali pre jeho vlastnú bezpečnosť a pokúsili sa zločin utajiť pred políciou.“ Ďalším prípadom, ktorý Condell zmieňuje, je únos a znásilnenie švédskej ženy gangom mladíkov, ktorí sa vydávali za neplnoletých. „Medzi takmer 200-tisíc ekonomickými imigrantami a parazitmi sociálneho štátu, ktorých Švédsko tento rok prijalo v rozpore so zdravým rozumom a príčetnosťou, je asi 30-tisíc takzvaných detí bez sprievodu, z ktorých mnohé sú v skutočnosti dospelými mužmi, treťosvetovými moslimskými mužmi,“ vysvetľuje Condell.

    Britský komentátor si myslí, že ženy nie sú pri moslimoch z tretieho sveta v bezpečí. Komentátor zároveň kritizuje švédske feministky: „Štatisticky bude každá štvrtá Švédka raz v živote znásilnená vďaka kultúrnemu obohateniu moslimov z tretieho sveta. Napriek tomu o švédskych feministkách počujeme iba vtedy, keď si na hlavu dajú šatku v solidarite s kultúrou, ktorá ich ohrozuje len preto, aby ukázali, že nie sú rasistické.“

    Rasista Condell?

    Podľa Condella nie sú treťosvetoví moslimovia dostatočne civilizovaní, aby sa im dalo veriť pri ženách. „A nezáleží koľkokrát zakričíte slovo rasista. Stále ich to nespraví viac civilizovanými. Vaša dcéra má oveľa väčšiu šancu, že bude nimi znásilnená. Je to v ich kultúre. A naši politici túto kultúru importujú a tým priamo ohrozujú bezpečnosť žien. Nikde to nie je viac viditeľné ako vo Švédsku. Nemajú ich stále dosť, napriek tomu, že je krajina plná a už doslova nie je možné, kde ich ubytovať. Ďalší prichádzajú každý deň, len aby švédski politici svetu odkázali, akí sú ctnostní,“ tvrdí komentátor.

    Kolaborantskí novinári

    Condell sa púšťa aj do švédskych novinárov. Zničiť vlastnú krajinu a zradiť svojich ľudí by podľa neho nebolo pre švédskych politikov až tak jednoduché, keby si zbabelí švédski novinári robili svoju prácu. Spomína pritom nedávny prípad, keď afganský utečenec, ktorý predtým znásilnil svoju deväťročnú neter, znásilnil štrnásťročné švédske dievča. Po krátkom pobyte vo väzení ho mali deportovať, ale potom dostal nápad predstierať, že konvertoval na kresťanstvo a tak požiadať o azyl z dôvodu jeho viery. Napriek tomu, že nemal o kresťanstve ani poňatie, dostal vo Švédsku trvalý pobyt aj sociálne dávky. Švédske média však tento príbeh zahrabali. „Keby záviselo na nich, nikto by sa o tom nedozvedel. Prácu za nich, našťastie, spravili alternatívne médiá, ktoré získali a zverejnili súdne dokumenty.“ V ďalšom nedávnom prípade znásilnil ženu vo vlaku iracký imigrant, pričom miestne noviny jednoducho odmietli o tom informovať.

    „Viete, švédsky novinár nie je naozaj novinárom, ale trúbou progresívnej korektnosti a jeho správanie zodpovedá kolaborácii s nepriateľom. Rovnako ako politici aj oni milujú imigrantov tak veľmi, že nemôžu pri nich žiť. Keď ale práve pokrytecky nehlásajú výhody imigrácie z tretieho sveta a pritom démonizujú ľudí, ktorí sú proti, švédski novinári zatajujú zločiny a klamú o etnicite kriminálnikov.

    V tomto prípade Condell odkazuje na už známy prípad z tohto roku, keď bola švédska žena znásilnená ôsmimi Afričanmi, ktorých klamlivo označili švédske médiá za Švédov. Známe sú dokonca prípady, keď médiá upravujú fotografie násilníkov tak, aby osvetlili ich pokožku. „Účelom je zatajiť, že nejde o Švédov. Ich výhovorka je, že na etnicite predsa nezáleží. Ale im na tom záleží, keďže sa ju snažia sfalšovať,“ tvrdí Condell.

    „Švédsky novinár nie je iba klamár, ale aj morálne malomocný a najmä zradca. Vždy, keď pomáhajú pri skrývaní etnicity kriminálnikov, pomáhajú tým znásilniť ďalšiu švédsku ženu. Máte dôležitú informáciu, ktorá ju môže ochrániť, a ktorú sa jej rozhodnete nedať. Nemal by som to povedať. Nie je nič vtipné na znásilnení, ale keď švédskeho novinového editora alebo editorku znásilnia viacerí moslimskí imigranti, bude sa ťažké nesmiať. Nebolo by to iba vtipné, bola by to spravodlivosť. Ak sa musí stať toto, aby týmto zločincom narástla chrbtica, tak bude dobré, keď sa to stane čím skôr. Aj pre Švédsko, aj pre Európu,“ ukončuje svoj videokomentár Condell.

    - Reklama -