Húfny odchod ľudí od ministra obrany Gajdoša. Hromadné podávanie výpovedí

    0
    Minister obrany Peter Gajdoš (Autor: Ministerstvo obrany SR)
    Podľa informácií, ktoré uverejnil aj portál Aktuality.sk, sa z tlačového oddelenia ministerstva obrany rozhodlo odísť množstvo ľudí. Zostať má údajne len hovorkyňa Danka Capáková a jeden z fotografov. 
     
    Aktuality pripomínajú, že takéto hromadné podávanie výpovedí na komunikačných oddeleniach ministerstiev nie je vôbec bežným javom. Väčšinou skončia vedúci týchto odborov alebo samotní hovorcovia. 
     
    Takýchto prípadov je z nedávnej minulosti viacero. Jeden z najviac medializovaných je azda výpoveď pre Evu Kliskú, ktorá robila hovorkyňu predsedovi národnej rady Andrejovi Dankovi. Ten ju však prepustil, keď bol nespokojný s tlačovou správou, ktorú Kliská vydala do médií po Dankovej návšteve Juhokórejskej republiky. 
     
    Niekoľkokrát sa zmenili hovorcovia aj na ministerstve školstva, z ktorého po afére s eurofondmi na vedu a výskum odchádza ku koncu augusta Peter Plavčan, nominant SNS. Len pripomeňme, že húfny odchod členov tlačového oddelenia sa udial na ministerstve obrany, ktoré má tiež pod palcom  človek národniarov. 
     
    Celý text nájdete TU
     
    - Reklama -